Tarih: 14.05.2024 13:14

Metin Singer'in Başında bulunduğu suç örgütü Mahzen-44 operasyonuyla çökertildi

Facebook Twitter Linked-in

İçişleri Bakanlığı'nın koordinasyonunda yürütülen operasyonlar kapsamında, organize suç örgütlerine yönelik Mahzen-44 ve Mahzen-45 operasyonları büyük bir başarıyla sonuçlandı. Edirne merkezli gerçekleştirilen Mahzen-44 operasyonlarında Metin Singer'in liderliğindeki suç örgütü, içerisinde 15 şüpheliyle birlikte çökertildi.

Operasyonlarda elebaşının da aralarında bulunduğu 15 şüpheli gözaltına alındı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, operasyon sonucunu sosyal medya hesabından duyurarak, organize suç örgütlerine karşı kararlı mücadelenin devam edeceğini vurguladı. Özellikle suç örgütlerinin halkın huzurunu kaçırmasına ve suç işlemesine göz yumulmayacağını belirtti.

Aynı zamanda Tekirdağ merkezli düzenlenen Mahzen-45 operasyonlarında da Hakan Uslu'nun liderliğindeki suç örgütü ele geçirildi. Operasyonlar neticesinde 6 şüpheli gözaltına alındı ve suç örgütlerinin faaliyetlerine son verildi. Bu operasyonlar, Türkiye'nin hukuk devleti ilkesine bağlılığını ve suçla etkin mücadelesini bir kez daha gösterdiği önemli adımlardan biri oldu.



Your browser doesn't support HTML5 video.


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —