Metin Singer'in Başında bulunduğu suç örgütü Mahzen-44 operasyonuyla çökertildi

İçişleri Bakanlığı'nın önderliğinde gerçekleştirilen operasyonlar neticesinde, üç ilde düzenlenen Mahzen-44 operasyonlarında elebaşılığını Metin Singer'in yaptığı organize suç örgütü başarılı bir şekilde çökertildi.

ASAYİŞ 14.05.2024 13:14:00 0
Metin Singer

İçişleri Bakanlığı'nın koordinasyonunda yürütülen operasyonlar kapsamında, organize suç örgütlerine yönelik Mahzen-44 ve Mahzen-45 operasyonları büyük bir başarıyla sonuçlandı. Edirne merkezli gerçekleştirilen Mahzen-44 operasyonlarında Metin Singer'in liderliğindeki suç örgütü, içerisinde 15 şüpheliyle birlikte çökertildi.

Operasyonlarda elebaşının da aralarında bulunduğu 15 şüpheli gözaltına alındı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, operasyon sonucunu sosyal medya hesabından duyurarak, organize suç örgütlerine karşı kararlı mücadelenin devam edeceğini vurguladı. Özellikle suç örgütlerinin halkın huzurunu kaçırmasına ve suç işlemesine göz yumulmayacağını belirtti.

Aynı zamanda Tekirdağ merkezli düzenlenen Mahzen-45 operasyonlarında da Hakan Uslu'nun liderliğindeki suç örgütü ele geçirildi. Operasyonlar neticesinde 6 şüpheli gözaltına alındı ve suç örgütlerinin faaliyetlerine son verildi. Bu operasyonlar, Türkiye'nin hukuk devleti ilkesine bağlılığını ve suçla etkin mücadelesini bir kez daha gösterdiği önemli adımlardan biri oldu.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

EKONOMİ
GÜNDEM
1

SON DAKİKA! MİT'ten Suriye'de nokta operasyon

2

İzmir Körfezi Ölüyor: Bazı bölgelerde yaşam kalmadı

3

Beşiktaş'ta vedaların maliyeti 7 milyon euro'yu buluyor

4

SON DAKİKA! MSB'den "teğmenlerin kılıçlı yeminine" ilişkin açıklama

5

SON DAKİKA! İstanbul'da okul trafiği kararı: Saatler değiştirildi