Abdulvasih Duran


EMEKLİ ZAMMI VE SOĞAN'LI MAHALLESİ

Son yapılan emekli zammını beğenmeyen bazılarının her ne hikmetse tavır değiştirdiğini hatta bazılarının SOĞAN'lı mahallesine taşınmaya niyetlendiklerine şahit oluyoruz.


Oysa biz Reis'e oy verirken bize "zam" versin diye oy vermedik.
Biz;
-Ülkeyi Fetö'cular işgal etmesin diye,
- PKK  ülkeyi bölmesin diye,
- LGBT ailemizi bozmasın diye,
-Bayrak inmesin,ezan dinmesin diye,
-28 Şubat'lar bir daha yaşanmasın diye,
- İmam Hatipler, Kur'an' kursları kapanmasın v.b.diye oy verdik.
Ve pişman da değiliz.


Çünkü Pazar' a kadar değil mezara kadar söz verdik.
Ve " Dik Dur Eğilme,Bu Millet Seninle" dedik ve sözümüzden dönmedik.

Ve "LİRA" için değil "LİLLAH" gayesini  her zaman kendimize ölçü edinmiş insanlarız.

Ve yine "Din"imizi  " Dinar"ımıza tercih eden insanlarız elhamdülillah.

Bugün ufak bir sıkıntı karşısında hemen dönüş yapanlar Peygamberimiz' e(sav) ve ona tabi olanlara uygulanan ve 3 yıl süren boykot döneminde yaşasaydılar ne olacaktı?

Yine en ufak bir sıkıntıda davayı terketmeye çalışanlar acaba bu ayete hiç rastladılar mı? "Yoksa siz,sizden öncekilerin başına gelenler,sizin de başınıza gelmeden Cennete gireceğinizi mi sandınız?Peygamber ve onunla beraber mü' minler ' Allah'ın yardımı ne zaman?' diyecek kadar darlığa ve zorluğa uğramışlar ve sarsılmışlardı.İyi bilin ki, Allah'ın yardımı pek yakındır '(Bakara,214).

 Zaman davamıza sahip olma zamanıdır.Elbette sıkıntılar olacaktır.


Hepimiz biliyoruz ki Erdoğan şefkatli ve merhametli bir mü' mindir.O'nun bu durumları bizden daha çok düşündüğünden ve bizden daha çok üzüldüğünden eminiz.
 Ülkenin imkanı bu kadar demek ki. Erdoğan'ın eline fırsat geçtiği takdirde bizim beklentilerimizden de daha fazla iyileştirme yapacağından hiç şüpheniz olmasın.
  Ama ben şunu içtenlikle söylüyorum ki" Erdoğan başımız da olsun maaşım  şimdikinin yarısı olsun". Buna samimiyetimle razıyım.
 Çünkü 28 Şubat zulmünü ve ve geçmişte ki baskı dönemlerini  yaşayanların benim gibi aynı şeyi söyleyiceklerinden hiç şüphem yoktur.
 Çünkü karanlıkta kalmayanlar işığın kıymetini anlayamazlar.