Yerlikaya: Kahraman polislerimiz, milletimizin huzur ve güvenliği için gece gündüz görevde

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Türk Polis Teşkilatı'nın 180'inci kuruluş yıl dönümünü kutladı. Yerlikaya, "Kahraman polislerimiz, milletimizin huzur ve güvenliği için gece gündüz demeden görevlerini ifa ediyorlar" dedi.

GÜNDEM 8.04.2025 11:02:00 0
Yerlikaya: Kahraman polislerimiz, milletimizin huzur ve güvenliği için gece gündüz görevde

Bakan Yerlikaya, sosyal medya hesabından Türk Polis Teşkilatı'nın 180'inci kuruluş yıl dönümü nedeniyle video mesaj paylaştı.

Yerlikaya, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Asırları aşan onurlu bir geçmiş, milletine adanmış bir yemin. Koskoca bir çınar olan Türk Polis Teşkilatımız 180. yaşında. Bu şanlı üniformayı giyen Mehmet Ali amcamız, Enes ve Reyhan kardeşlerimiz gibi nice kahraman polislerimiz, milletimizin huzur ve güvenliği için gece gündüz demeden görevlerini ifa ediyorlar. Onlar bir annenin duasında, bir çocuğun umudundalar. Türk Polis Teşkilatımızın yıl dönümü kutlu olsun. Bu hafta polis haftamız. Şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi ve emekli polislerimizi minnetle anıyor; fedakar teşkilat mensuplarımıza şükranlarımı sunuyorum."

 

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

EKONOMİ
GÜNDEM
1

Şimşek’ten kripto alarmı: Göz açtırmayacağız!

2

Cumhurbaşkanı Erdoğan Pervin Buldan'ı aradı

3

Sırrı Süreyya Önder 12 saatlik ameliyat sonrası yoğun bakımda!

4

Cumhurbaşkanı Erdoğan:25 bin öğretmen ataması yapılacak

5

Gazze'de ölü sayısı 51 bine ulaştı