TOGG göğüs kabartmaya devam ediyor!
Togg, Türkiye Bankalar Birliği'nin hizmet aracı haline geldi.
Türkiye Belediyeler Birliği (TBB), yerli otomobil Togg'un T10X modelini yeni hizmet aracı olarak kullanmak üzere teslim aldı. Aracın plakası, tüm belediyeleri temsil edecek şekilde "06 TBB 81" olarak belirlendi. Togg, ülkenin yerli otomobili olma özelliğiyle gurur olmaya devam ediyor.
Türkiye'nin yerli otomobili Togg'un T10X modeli, Ankara'daki Türkiye Belediyeler Birliği'nin hizmet binasına getirildi. Kırmızı renk tercih edilen bu araç, "Anadolu Ateşi" adıyla anılıyor.
Bursa'nın Gemlik ilçesindeki otomobil fabrikasında üretilen ve sıfır karbon emisyonuna sahip olan elektrikli araç, TBB'nin hizmet binasındaki güneş panelleriyle üretilen elektrikle çalışacak.
TBB'nin araç kullanımına dahil edilen Togg'un plakası Türkiye genelindeki 81 ilde bulunan bin 391 belediyeyi akıllara ulaştıracak şekilde "06 TBB 81" olarak belirlendi. Bu plaka, yerli otomobilin belediyelerinin birlik ve beraberlik sembolü olarak kullanıldığını vurguluyor.
Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) Genel Sekreteri Hayri Baraçlı, yeni hizmet aracını teslim alarak yapılan incelemelerde bulundu. Baraçlı, Togg'un rezervasyon içeriğindeki teknolojilerle donatıldığına dikkat çekerek "Cumhurbaşkanımızın cihazları, tüketicinin endüstriyel gücü ve mühendislerimizin başarısı sayesinde sürdürülebilir bir gelecek için Togg ile birlikte yeni bir dönem kapısı aralandı." dedi.
Baraçlı, yerel yönetimin fosil yakıtlardan geliştirici enerji kaynaklarına geçiş konusunda birçok projenin yürütüldüğünü ifade etti. Togg'un sürdürülebilir şehirler yolculuğuna ivme kazandıracağını belirterek, yerel yönetimin tüm hizmet dönemlerinde bu otomobilin önemli bir adım olduğunu vurguladı.
Yükleniyor
Yükleniyor
Yükleniyor
-
1
MSB: NATO Irak Misyonu'nun çekilmesi kararlaştırılmıştır
-
2
Atlas Çağlayan cinayetinde iddianame hazırlandı
-
3
Bakan Şimşek: Türkiye’nin gri listeye girme riski yok
-
4
Pezeşkiyan'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Türkçe teşekkür mesajı
-
5
Galatasaraylı Metehan Baltacı tahliye edildi
-
6
Millilerimiz 24 yıl sonra tekrar Dünya Kupası hayaline koşuyor
-
7
Ünlülere uyuşturucu operasyonu: 16 Kişi hakkında gözaltı kararı
-
8
Akaryakıta çifte indirim!
-
9
Bahçeli'den rejim yorumu: Değişiklik İran'da değil İsrail'de yaşanmalıdır
-
10
Trump’tan İran açıklaması: “İlk ‘hadi yapalım’ diyen Hegseth’ti”
