Süleyman Soylu'dan flaş karar!
Eski İçişleri Bakanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Süleyman Soylu, Cumhuriyet Gazetesi'ne çok sert tepki gösterdi. Süleyman Soylu, dokunulmazlığının kalkması için TBMM’ye müracaat edeceğini açıkladı.
Eski İçişleri Bakanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Süleyman Soylu, son dönemde bazı suç örgütü davaları ve haberlerine adının karıştırılmasına çok sert tepki gösterdi.

Soylu, ''Özgür Özel ile dirsek temasında olup, beni dokunulmazlıkla tehdit edenler elinizde ne belge varsa ortaya koymazsanız şerefsizsiniz.'' dedi.
Dokunulmazlığımın kalkması için TBMM’ye müracaat edeceğini belirten Soylu şu ifaeleri kullandı;
''Haysiyet celladı alçaklar… Yıllardır intikamınız ve iftiralarınız bitmedi… Cumhuriyet gazetesi! Baronluğumu ispat etmezseniz namertsiniz. Size yakında bir imkan daha vereceğim.. Dokunulmazlığımın kalkması için TBMM’ye müracaat edeceğim.. Özgür Özel ile dirsek temasında olup, beni dokunulmazlıkla tehdit edenler elinizde ne belge varsa ortaya koymazsanız şerefsizsiniz… fetöcüler, pkk’lılar, uyuşturucu tüccarları, suç çeteleri soros’un çocukları sizde gelin. Allah büyüktür ve adildir…" ifadelerini kullandı.

Yükleniyor
Yükleniyor
Yükleniyor
-
1
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ramazan Bayramı mesajı
-
2
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Altaylı’ya geçmiş olsun telefonu
-
3
Galatasaray, Liverpool’u elerse geliri 66 Milyon Euro’ya çıkacak
-
4
MSB: Adana’ya yeni Patriot sistemi konuşlandırıldı
-
5
İran’da ikinci büyük kayıp: Ali Laricani
-
6
Bakan Tekin, Ramazan etkinliklerini eleştirenlere tepki gösterdi
-
7
Bakan Şimşek: Köprü ve otoyollar satılmıyor
-
8
Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel tutuklandı
-
9
İlber Ortaylı için anma töreni düzenlendi
-
10
İBB davası tartışma sebebiyle ertelendi
