SON DAKİKA! Narin cinayetinde Hediye Güran'a tutuklama talebi

Narin Güran'ın cinayeti soruşturması kapsamında gözaltına alınan Narin'in 2 kuzeni serbest bırakılırken, yenge Hediye Güran, mahkemeye sevk edildi.

Haberi Sesli Oku
GÜNDEM 17.09.2024 15:02:00 0
SON DAKİKA! Narin cinayetinde Hediye Güran

Türkiye, Diyarbakır'da vahşice katledilen Narin Güran'ı konuşuyor.

21 Ağustos'ta Diyarbakır'ın Bağlar ilçesindeki evinden Kur'an kursuna giden ve bir daha geri dönmeyen Narin'in, 19 gün sonra cansız bedeni bulundu.

19 gün sonra bir dere kenarında çuvalın içerisinde ve üzerinde taşlarla cansız bedeni bulunan Güran'ı kim ya da kimler öldürdüğüne yönelik yürütülen soruşturmada sürüyor.

Bu kapsamda da itirafçı Nevzat Bahtiyar'ın sözlerinin ardından baş şüpheli amca Salim Güran, anne Yüksel Güran ve ağabey Enes Güran tutuklandı.

Soruşturmanın bir diğer kilit ismi olan Fuat Güran'ın eşi Hediye Güran ise “kasten öldürmeye iştirak” suçundan savcılık ifadesinin ardından tutuklama talebiyle Sulh Ceza Hakimliğine sevk edildi.

Narin Güran cinayetine ilişkin yürütülen soruşturmada gözaltına alınan yenge Hediye Güran ile kuzenler Ş.K. ve İ.Ķ. adliyeye sevk edildi.

İfadeleri alınan kuzenler Ş.K. ve İ.Ķ. savcılık tarafından serbest bırakıldı. Yenge Hediye Güran'ın savcılık ifadesinin devam ettiği öğrenildi.

HTS kayıtlarına göre yenge, cinayetin işlendiği düşünülen dakikalarda Narin'in yaşadığı eve iki kez girip çıktı.

HEDİYE GÜRAN'IN İFADESİNDEN ÇARPICI DETAY

Hediye Güran, ifadesinde Narin'in ağabeyi Enes ile anne Yüksel Güran'ın boğuştuğunu anlattı. İfadenin netleşmesinin ardından soruşturmanın da seyrinin değişeceği düşünülüyor.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor