Özel hastanede kaçak ameliyat yapan sahte doktor yakalandı
İstanbul'un Sultangazi ilçesinde özel bir hastanede çalışan doktorun bilgilerini kullanarak mesai saatleri haricinde kaçak ameliyat yapan 3 kişi yakalandı.
Sultangazi'de özel bir hastanede çalışan doktor G.D.'nin (53) bilgileri kullanılarak mesai saatleri haricinde kaçak ameliyat yapılması olayına ilişkin polis ekipleri çalıma başlattı.
İnceleme neticesinde bahsi geçen ameliyatları D.N.(40) isimli şahsın gerçekleştirdiği, ayrıca ameliyat olan 2 şahsın da şikayetçi oldukları öğrenildi.
Şüpheli şahısların yakalanmasına yönelik çalışmalarda D.N. ile ameliyatları birlikte gerçekleştirdikleri tespit edilen M.K.(32) ve K.İ.(63) yakalanarak gözaltına alındı.
Haklarında özel belgede sahtecilik suçundan yürütülen tahkikat işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edilen şüpheli şahıslardan K.İ. hakkında adli kontrol hükümleri uygulanırken M.K. ve D.N. isimli şahıslar tutuklanarak Ceza İnfaz Kurumu'na teslim edildi.
Yükleniyor
Yükleniyor
Yükleniyor
-
1
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ramazan Bayramı mesajı
-
2
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Altaylı’ya geçmiş olsun telefonu
-
3
Galatasaray, Liverpool’u elerse geliri 66 Milyon Euro’ya çıkacak
-
4
MSB: Adana’ya yeni Patriot sistemi konuşlandırıldı
-
5
İran’da ikinci büyük kayıp: Ali Laricani
-
6
Bakan Tekin, Ramazan etkinliklerini eleştirenlere tepki gösterdi
-
7
Bakan Şimşek: Köprü ve otoyollar satılmıyor
-
8
Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel tutuklandı
-
9
İlber Ortaylı için anma töreni düzenlendi
-
10
İBB davası tartışma sebebiyle ertelendi
