Organize suçlara darbe: Mahzen-21 ve Mahzen-22 Operasyonları

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Hatay'da düzenlenen Mahzen-21 ve İstanbul'da gerçekleştirilen Mahzen-22 operasyonlarıyla iki organize suç örgütünün çökertildiğini duyurdu.

ASAYİŞ 27.03.2024 11:26:00 0
Organize suçlara darbe: Mahzen-21 ve Mahzen-22 Operasyonları

Mahzen-21: Hatay'da "Alevler" olarak bilinen Göçmen Kaçakçılığı Organize Suç Örgütü'ne yönelik gerçekleştirilen operasyonda elebaşı Süleyman Alev de dahil olmak üzere 13 şüpheli yakalandı. Operasyon, Hatay Altınözü Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde gerçekleştirildi.

Mahzen-22: İstanbul'da organize suç örgütü elebaşı Barış Boyun'un talimatıyla Beşiktaş'taki Nusr-Et'e yönelik silahlı saldırı eylemiyle ilgili yapılan operasyonda saldırıyı gerçekleştiren 5 şüpheli yakalandı. Operasyon, İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü tarafından gerçekleştirildi.

Operasyonlar sırasında çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, operasyonların aziz milletin duası ve desteğiyle gerçekleştirildiğini vurgulayarak, organize suç örgütlerine ve göçmen kaçakçılığı organizatörlerine göz açtırmayacaklarını belirtti.

 

Bu operasyonlar, organize suçlarla mücadelede ve halkın huzuru için gösterilen kararlılığın bir göstergesi olarak değerlendirildi.


GÜNDEM
1

Otogazda yarın gece indirime gidiliyor

2

Saraçhane'de gerginlik! Yasaklara rağmen toplanan kalabalığa polis müdahalesi

3

TÜRK-İŞ Genel Başkanı Atalay'dan işçilere çarpıcı mesajlar

4

Diyanet uyardı: Hac vizesi olmayanlar Suudi Arabistan'dan gönderilecek!

5

Eşi cebinden habersiz para aldığı için boşanma davası açan kocayı Yargıtay haklı buldu

EKONOMİ