MHP'li Büyükataman: Terörsüz Türkiye siyasi tercih değil milli meseledir

MHP’li Büyükataman, Bahçeli’nin “Terörsüz Türkiye” hedefinin Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın desteğiyle devlet politikası haline geldiğini söyledi.

GÜNDEM 23.01.2026 13:12:00 0
MHP

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, terörle mücadelenin siyasi bir tartışma başlığı olmadığını belirterek, konunun Türkiye’nin geleceğine ilişkin milli bir mesele olduğunu söyledi. Büyükataman, “Terörsüz Türkiye” hedefinin günübirlik hesapların ötesinde, devlet aklı ve millet iradesiyle şekillendiğini ifade etti.

Bu anlayışın MHP’nin siyaset çizgisinin merkezinde yer aldığını vurgulayan Büyükataman, Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin kararlı duruşunun ve Cumhurbaşkanı’nın desteğinin Türkiye’nin iç cephesini güçlendirdiğini, bin yıllık kardeşliği tahkim ettiğini dile getirdi. Büyükataman, “Bu hedef, partimizin ve devletimizin milli önceliklerini yansıtmaktadır” dedi.

Yurtta birlik, sahada kararlılık

2025 yılı boyunca “Asırlık Birlik Sonsuz Kardeşlik” temasıyla yürütülen “Terörsüz Türkiye İçin Milli Birlik ve Dayanışma Buluşmaları”na ilişkin bilgi veren Büyükataman, Türkiye’nin dört bir yanında vatandaşlarla yüz yüze görüşmeler gerçekleştirildiğini belirtti.

Büyükataman, 24 Ekim 2025’te başlatılan “Hayırlı Günler Komşum” ziyaretleri ile “Derdiniz Derdimizdir” sohbet programları kapsamında 81 il ve 963 ilçede toplam 76 bin 544 program düzenlendiğini açıkladı. Bursa’da ise 17 ilçeyi kapsayan bin 601 programla vatandaşlarla birebir temas kurulduğunu ifade etti.

“Her Şeyden Önce Türkiye” anlayışıyla sahadayız

Milliyetçi Hareket Partisi’nin “Her Şeyden Önce Türkiye” anlayışıyla hareket ettiğini vurgulayan Büyükataman, 2026 yılında da milletin huzuru, güvenliği ve ülkenin bekası için sahada olmaya kararlılıkla devam edeceklerini söyledi.

Yükleniyor

loading

Yükleniyor

loading

Yükleniyor

loading
EKONOMİ
GÜNDEM
1

TCMB Faiz kararını açıkladı!

2

Karadeniz’de iki yeni sondaj dönemi başlıyor

3

Rojin Kabaiş’in babasının tehdit iddialarına soruşturma

4

Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Topraklarımıza göz diken olursa hodri meydan”

5

Erdoğan’dan emeklilere bayram öncesi müjde