İçişleri Bakanlığı'ndan Sibergöz-34 operasyonu

11 ilde Sibergöz-34 Operasyonu ile 47 dolandırıcılık ve malvarlığı aklama şüphelisi yakalandı. İçişleri Bakanı Yerlikaya: "Suçlulara asla aman vermeyeceğiz!"

ASAYİŞ 24.04.2024 12:59:00 0
İçişleri Bakanlığı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 11 ilde nitelikli dolandırıcılık ve suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama suçlarını işleyen şahıslara yönelik "Sibergöz-34" operasyonlarında 47 şüphelinin yakalandığını açıkladı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın paylaştığı bilgilere göre; Emniyet Genel Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı koordinesinde; Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce yapılan çalışmalar sonucu; Kocaeli, Adana, İstanbul, Samsun, Gaziantep, Mersin, İzmir, Denizli, Düzce, Ordu ve Bursa’da nitelikli dolandırıcılık ve suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama suçlarını işleyen şahıslara yönelik "Sibergöz-34" operasyonları düzenlendi.

Operasyon kapsamında toplamda 47 şüphelinin yakalandığı bildirildi. Bu operasyonla birlikte, nitelikli dolandırıcılık ve mal varlığı aklama suçlarına karıştığı belirlenen şahısların adli işlemlerin başlatıldığı ifade edildi.


GÜNDEM
1

İçişleri Bakanlığı tasarruf tedbirleri kapsamında koruma araç ve polis sayılarını azalttı

2

Akaryakıtta müjde! Benzine 1,80 TL, motorine 1,20 TL indirim bekleniyor!

3

Kamu kurumlarında servisler kaldırılıyor, toplu taşıma kartı geliyor!

4

Suriye'nin kuzeyinde PKK/YPG'li teröristlere operasyon

5

Erzincan İliç'te heyelan faciası: 2 işçinin daha cansız bedenine ulaşıldı

GÜNDEM