Fırtına kapıda! Edirne, Tekirdağ ve İzmir'e dikkat
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarıya göre, Türkiye'nin Kuzeybatı bölgesinde fırtına riskine dikkat çekildi.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden (MGM) önemli uyarı… Kuzeybatı bölgesi için çarşamba akşamına kadar fırtına riski var! Edirne, Tekirdağ, Kırklareli, Çanakkale, Balıkesir ve İzmir'de çatı uçması, direk ve ağaç devrilmesi gibi durumlara karşı önlem alınması gerekiyor.
Bayram sonrası sıcak günlerin ardından batı illerinde fırtına tehdidi! MGM, Salı akşamından itibaren Kuzeybatı bölgesini etkileyecek fırtınaya karşı vatandaşları uyardı.
Edirne, Tekirdağ, Kırklareli, Çanakkale, Balıkesir ve İzmir'de çarşamba akşamına kadar fırtınanın etkili olması bekleniyor.
Fırtına, çatı uçması, direk ve ağaç devrilmesi gibi maddi hasarlara yol açabilir. Yetkililer, vatandaşları fırtına sırasında evlerinden dışarı çıkmamaları ve gerekli önlemleri almaları konusunda uyardı.
Yükleniyor
Yükleniyor
Yükleniyor
-
1
Bakan Uraloğlu: Hürmüz Boğazı’nda Türk gemileri güvende
-
2
İran’dan ateşlenen 3. füze etkisiz hale getirildi
-
3
Aşevinde skandal: Kavurmadan çıkan çip yarış atı Smart Latch’e ait
-
4
Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel gözaltına alındı
-
5
TCMB Faiz kararını açıkladı!
-
6
Karadeniz’de iki yeni sondaj dönemi başlıyor
-
7
Rojin Kabaiş’in babasının tehdit iddialarına soruşturma
-
8
Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Topraklarımıza göz diken olursa hodri meydan”
-
9
Erdoğan’dan emeklilere bayram öncesi müjde
-
10
Akın Gürlek: “Mahkeme salonları siyaset arenası değildir”
