Emekli ikramiyelerine güncelleme yapılacak mı?

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan: "Rakam zaten netleşti, bu konuda başka bir güncelleme yapılması söz konusu değil"

EKONOMİ 12.03.2025 12:28:00 0
Emekli ikramiyelerine güncelleme yapılacak mı?

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, emekli ikramiyelerinde rakamların güncellenip güncellenmeyeceği konusundaki soruya dair yaptığı açıklamada,
 

"Bugün, emekli ikramiyeleri hakkında birçok eleştiri gündemdeydi. Bu eleştirilerden biri de, TÜİK rakamlarına göre ikramiyenin 8 bin lira olması gerektiği yönündeydi. Bakan Işıkhan, bu konuya yönelik olarak, "Bununla ilgili herhangi bir yorum yapılamaz. Bazı durumlar var. Meclis'te konuyu ele alacaklar, inşallah en kısa sürede SGK olarak ödemelere hazırız. Meclis’ten geçtiği anda hemen ödeme gerçekleştireceğiz. Rakam zaten netleşti, bu konuda başka bir güncelleme yapılması söz konusu değil" dedi.

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

EKONOMİ
GÜNDEM
1

Motorine indirim geliyor

2

Gazze’de can kaybı 69.756 oldu

3

CHP’nin 39. Olağan Kurultayı 28–30 Kasım’da yapılacak

4

TBMM’de gündem: Bütçe, emlak vergisi, 11.Yargı paketi

5

Türkiye’nin 2026 Dünya Kupası Play-Off rakipleri belli oldu