Emekli ikramiyelerine güncelleme yapılacak mı?

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan: "Rakam zaten netleşti, bu konuda başka bir güncelleme yapılması söz konusu değil"

EKONOMİ 12.03.2025 12:28:00 0
Emekli ikramiyelerine güncelleme yapılacak mı?

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, emekli ikramiyelerinde rakamların güncellenip güncellenmeyeceği konusundaki soruya dair yaptığı açıklamada,
 

"Bugün, emekli ikramiyeleri hakkında birçok eleştiri gündemdeydi. Bu eleştirilerden biri de, TÜİK rakamlarına göre ikramiyenin 8 bin lira olması gerektiği yönündeydi. Bakan Işıkhan, bu konuya yönelik olarak, "Bununla ilgili herhangi bir yorum yapılamaz. Bazı durumlar var. Meclis'te konuyu ele alacaklar, inşallah en kısa sürede SGK olarak ödemelere hazırız. Meclis’ten geçtiği anda hemen ödeme gerçekleştireceğiz. Rakam zaten netleşti, bu konuda başka bir güncelleme yapılması söz konusu değil" dedi.

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

EKONOMİ
GÜNDEM
1

Kılıçdaroğlu’ndan Bahçeli’ye sürpriz telefon

2

Hazine’den faiz haberlerine yalanlama!

3

“İnsan bir kere ölür, adam gibi ölür” sözleri hafızalarda: Hain darbenin üzerinden 9 yıl geçti

4

Ezilen araç, direnen milletin simgesi oldu!

5

TRT Yönetim Kurulu'nda devir teslim!