Tarih: 14.07.2024 15:56

Depremzedelere Murat Kurum sözü!

Facebook Twitter Linked-in

Bakan Murat Kurum, depremden etkilenen illerde şu ana kadar 76 bin konutun teslim edildiğini belirterek, "İnşallah yıl sonuna kadar 200 bin konutumuzu 11 ilde teslim edeceğiz. 2025'e geldiğimizde deprem bölgesinde evine girmeyen tek bir afetzede kardeşimiz kalmayacak." dedi.

 


Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Adana Valiliğini ziyaret etti.

Kurum, ziyareti sırasında yaptığı konuşmada, "Göreve geldiğimiz 2 Temmuz itibarıyla yollardayız. Sizlerle bir aradayız, kardeşlerimizin yanındayız, dizinin dibindeyiz. İlk ziyaretimizi geçtiğimiz hafta Malatya, Maraş ve Hatay'ımıza yaptık. Yine bu hafta da; Adıyaman, Gaziantep, Kilis ve Osmaniye'mizde kardeşlerimizle kucaklaştık. Şimdi de bereketin simgesi Adana'mızdayız.

Biz ne zaman Adana'ya gelsek Adana'nın bereketini görürüz. Adana bize çalışma azmi verir. Sizlerden aldığımız azimle; tüm deprem bölgesinde yaşanan acılarımızı sarmak için gece gündüz çalışıyoruz. Vatandaşımızın bizden beklentilerini valilerimizle, başkanlarımızla, vekillerimizle, muhtarlarımızla el birliğiyle çözmeye devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —