Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye Yüzyılı için durmadan çalışacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’nda yaptığı konuşmada, “ AK Parti’nin Türkiye’nin en büyük ve en kurumsal siyasi hareketi olduğunu söyledi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yaptığı açıklamada AK Parti’nin bugün Türkiye’nin hem en büyük siyasi partisi hem de en kurumsal siyasi hareketi olduğunu ifade etti.
Küresel ölçekte belirsizliklerin arttığını ve her gün yeni krizlerin ortaya çıktığını belirten Erdoğan, “Haklının güçlü değil, güçlünün haklı olduğu günümüz jeopolitiğinde Türkiye’nin en büyük şansı AK Parti ve Cumhur İttifakı’dır” dedi.
Türkiye Yüzyılı vizyonuna da vurgu yapan Erdoğan, “Kızılelmamız olan Türkiye Yüzyılı kuvveden fiile geçene kadar durmadan, duraksamadan çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
TBMM’de yaşanan tartışmalara ilişkin de değerlendirmede bulunan Erdoğan, yeni bakanların yemin töreni sırasında yaşanan gerginliğe dikkat çekti. Muhalefeti eleştiren Erdoğan, “CHP’nin faşizan ve kibirli zihniyetine bir kez daha tanık olduk. Yeni bakanlarımızın yemin etmesine engel olmak için milletin kürsüsünü işgal etmek dahil her türlü zorbalığı sergilediler. Engelleyemeyeceksiniz” diye konuştu.
Yükleniyor
Yükleniyor
Yükleniyor
-
1
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Uluslararası sistem meşruiyet krizi yaşıyor
-
2
Uşak ve Marmaris Belediyesi'ne operasyon: 24 gözaltı
-
3
PFDK'dan Süper Lig kulüplerine ceza yağdı
-
4
MSB: NATO Irak Misyonu'nun çekilmesi kararlaştırılmıştır
-
5
Atlas Çağlayan cinayetinde iddianame hazırlandı
-
6
Bakan Şimşek: Türkiye’nin gri listeye girme riski yok
-
7
Pezeşkiyan'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Türkçe teşekkür mesajı
-
8
Galatasaraylı Metehan Baltacı tahliye edildi
-
9
Millilerimiz 24 yıl sonra tekrar Dünya Kupası hayaline koşuyor
-
10
Ünlülere uyuşturucu operasyonu: 16 Kişi hakkında gözaltı kararı
