Cumhurbaşkanı Erdoğan Fenerbahçe Kulübü heyetini kabul etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç ve beraberindeki heyeti kabul etti. Ali Koç, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a imzalı forma hediye etti.

Haberi Sesli Oku
SPOR 17.09.2024 16:53:00 0
Cumhurbaşkanı Erdoğan Fenerbahçe Kulübü heyetini kabul etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz günlerde Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nün Başkanı Hasan Arat, yönetim kurulu üyeleri ve sporcuları kabul etmişti.

Beşiktaş heyetinin Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yaptığı görüşmenin ardından bugün bir kabul daha gerçekleşti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerini kabul etti.

KOÇ, İMZALI FORMA HEDİYE ETTİ

Erdoğan, sarı-lacivertli yönetimi Cumhurbaşkanı Külliyesi'nde kabul etti.

Kabulde, sarı-lacivertli kulübün Başkanı Ali Koç, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a imzalı forma hediye etti.

Görüşmede futbola ilişkin mesajlar veren Erdoğan, Fenerbahçe'nin başarısını Türk sporunun başarısı olarak görerek mutlu olduklarını belirtti.

"FENERBAHÇE BUNDAN SONRA DA GÖĞSÜMÜZÜ KABARTACAK"

Sözlerine devam eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türk sporunda kısır tartışmaların ve gölge düşüren atmosferlerin yerine izleyicilere keyifli bir futbol şöleni izletilmesinin gerektiğine vurgu yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuyla ilgili ifadeleri şu şekilde:

"Fenerbahçe'nin değerli yöneticileri, sizleri en kalbi duygularımla selamlıyorum. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ne hepiniz hoş geldiniz. Sizi külliyemizde ağırlamaktan memnuniyet duyuyorum. Fenerbahçe 117 yıllık mazisiyle, milyonlarca taraftarıyla, tarihe geçen başarılarıyla Türk sporunun iftihar vesilelerinden biridir. Mazisinde bir tarih yatan Fenerbahçe, bugün de taraftarının, milyonların gurur kaynağı olmayı sürdürmektedir. Diğer kulüplerimiz gibi Fenerbahçemizi de her ihtiyacında destekledik, başarılarıyla gururlandık, sevindik. Fenerbahçe bundan sonra da göğsümüzü kabartacaktır.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor