Bursa ve Balıkesir'de Mahzen-31 operasyonu

Balıkesir merkezli 2 ilde jandarma tarafından düzenlenen “Mahzen-31” operasyonlarında, elebaşılığını İsmail Yavuz’un yaptığı organize suç örgütü çökertildi.

ASAYİŞ 23.04.2024 10:25:00 0
Bursa ve Balıkesir

İçişleri Bakanı Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, operasyonun başarılı bir şekilde gerçekleştirildiğini ve organize suç örgütünün çökertildiğini duyurdu. Bakan Yerlikaya, suç örgütlerine karşı kararlı mücadelelerinin devam edeceğini vurguladı.

Operasyonun detaylarına göre, Balıkesir ve Bursa’da düzenlenen operasyonlar sonucunda, örgüt üyelerinin 'Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti, Kişiyi Hürriyetinden Yoksun Kılma, Yağma ve Hırsızlık’ gibi suçları örgütlü bir şekilde işlediği belirlendi. Şüphelilerin borçlandırma yoluyla alıkoyma, silahla tehdit ve darp, gasp ve hırsızlık, yağma ve eziyet, uyuşturucu madde imalatı ve satışı gibi suçları işlediği tespit edildi. Operasyonlar kapsamında av tüfekleri, muhtelif miktarda uyuşturucu madde ve suçta kullanıldığı tespit edilen çok sayıda cep telefonuna el konuldu.

Bakan Yerlikaya, operasyonlarda emeği geçenleri tebrik ederek, Kepsut Cumhuriyet Başsavcılığı ve operasyonları gerçekleştiren jandarma birimlerini takdir etti. Yerlikaya, operasyonlarda görev alan jandarma personeline Allah'tan başarılar diledi ve milletin dua ve desteğinin arkalarında olduğunu belirtti.


GÜNDEM
1

Starbucks'ın değeri İsrail saldırıları protestolarında eriyor

2

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Özgür Özel’le görüşmesine ilişkin konuştu

3

RTÜK'ten kişisel verileri ihlal eden televizyonlara ceza

4

Irak'ın kuzeyinde PKK'lılara büyük darbe: 32 terörist etkisiz hale getirildi

5

Ümraniye'de otobüs şoförüne silahlı saldırı

GÜNDEM