Bin 616 yeni hekim ataması yapıldı

Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu, "1616 yeni hekimimizin atamasını yaptık, ülkemize ve milletimize hayırlı olsun. Hekimlerimize yeni görevlerinde başarılar diliyorum" dedi.

GÜNDEM 7.01.2025 10:17:00 0
Bin 616 yeni hekim ataması yapıldı

Sağlık Bakanlığı tarafından 120. Dönem Devlet Hizmet Yükümlülüğü kapsamında illerin sağlık ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla yeni doktor atamaları gerçekleştirildi. Konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan Memişoğlu, 1616 yeni hekimin göreve başladığını duyurdu.

Memişoğlu, "Sağlık hizmet kalitesini artırmak ve vatandaşlarımıza daha iyi hizmet sunmak için çalışmaya devam ediyoruz. 1616 yeni hekimimizin atamasını yaptık. Ülkemize ve milletimize hayırlı olsun. Hekimlerimize yeni görevlerinde başarılar diliyorum" dedi.

Bu atamalar, sağlık hizmetlerinin daha etkin bir şekilde sunulmasına katkı sağlayacak.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Yükleniyor

loading

Yükleniyor

loading

Yükleniyor

loading
EKONOMİ
GÜNDEM
1

Emeklilerin beklediği gün geldi: Paralar yatmaya başladı!

2

Taksilerde fiş zorunluluğu başladı

3

İlber Ortaylı hayatını kaybetti!

4

Bakan Uraloğlu: Hürmüz Boğazı’nda Türk gemileri güvende

5

İran’dan ateşlenen 3. füze etkisiz hale getirildi