Beşiktaş-Galatasaray maçının hakemi Ozan Ergün oldu!

Süper Lig’in 25. haftasında oynanacak Beşiktaş-Galatasaray derbisini FIFA kokartlı hakem Ozan Ergün yönetecek.

SPOR 5.03.2026 16:16:00 0
Beşiktaş-Galatasaray maçının hakemi Ozan Ergün oldu!

Süper Lig’in 25. haftasında 7 Mart Cumartesi günü oynanacak Beşiktaş-Galatasaray derbisini yönetecek hakem açıklandı. Merkez Hakem Kurulu’nun görevlendirmesine göre kritik mücadelede düdük FIFA kokartlı Ozan Ergün’de olacak.

İstanbul’daki Tüpraş Stadyumu’nda saat 20.00’de başlayacak karşılaşmada Ergün’ün yardımcılıklarını Abil Usta ve Mustafa Savranlar üstlenecek. Maçın dördüncü hakemi ise Adnan Deniz Kayatepe olarak belirlendi.

Zirve yarışını yakından ilgilendiren derbi öncesi 34 yaşındaki Ozan Ergün’ün bu sezonki performansı da dikkat çekiyor. Ergün, Süper Lig’de 11, 1. Lig’de 6 ve kupada 1 olmak üzere toplam 18 karşılaşmada görev aldı.

Kariyerindeki tek derbiyi bu sezon yöneten Ergün’ün görev yaptığı maçta Fenerbahçe, Trabzonspor’u 1-0 mağlup etmişti.

Yükleniyor

loading

Yükleniyor

loading

Yükleniyor

loading
EKONOMİ
GÜNDEM
1

MSB: NATO Irak Misyonu'nun çekilmesi kararlaştırılmıştır

2

Atlas Çağlayan cinayetinde iddianame hazırlandı

3

Bakan Şimşek: Türkiye’nin gri listeye girme riski yok

4

Pezeşkiyan'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Türkçe teşekkür mesajı

5

Galatasaraylı Metehan Baltacı tahliye edildi