Irak ve Suriye'de 19 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Irak'ın kuzeyinde tespit edilen 15 PKK'lı terörist ile Suriye'nin kuzeyinde belirlenen 4 PKK/YPG'li teröristin etkisiz hâle getirildiğini duyurdu.

ASAYİŞ 23.04.2024 11:46:00 0
 Irak ve Suriye

MSB tarafından yapılan açıklamada, Türk Silahlı Kuvvetlerinin Irak ve Suriye'nin kuzeyinde gerçekleştirdiği operasyonlarda elde edilen başarının vurgulandığı belirtildi. "Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, Irak'ın kuzeyinde tespit ettiği 15 PKK'lı teröristi ve Suriye'nin kuzeyinde belirlediği 4 PKK/YPG'li teröristi etkisiz hâle getirdi." ifadeleriyle operasyonların neticesi açıklandı.

Açıklamada ayrıca, teröristlerin kendilerini bekleyen kaçınılmaz sonla karşı karşıya olduğu vurgulandı. Türk Silahlı Kuvvetlerinin terör örgütlerine karşı kararlı mücadelesine devam edeceği belirtilirken, operasyonların şehitlerin anısına ve milletin güvenliği için gerçekleştirildiği vurgulandı.

Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından gerçekleştirilen operasyonlar, terörle mücadeledeki kararlılık ve etkinlik açısından önem arz etmektedir. Güvenlik güçlerinin terör örgütlerine karşı yürüttüğü bu kararlı mücadele, ülke içinde ve sınırların ötesinde terör tehdidini bertaraf etmek amacıyla sürdürülmektedir.


GÜNDEM
1

Starbucks'ın değeri İsrail saldırıları protestolarında eriyor

2

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Özgür Özel’le görüşmesine ilişkin konuştu

3

RTÜK'ten kişisel verileri ihlal eden televizyonlara ceza

4

Irak'ın kuzeyinde PKK'lılara büyük darbe: 32 terörist etkisiz hale getirildi

5

Ümraniye'de otobüs şoförüne silahlı saldırı

GÜNDEM