Diyarbakır'da ticari takside binlerce hap ele geçirildi: 1 kişi tutuklandı
Diyarbakır'da şehirlerarası yolcu otobüsü ve ticari taksiye düzenlenen operasyonda 42 bin 700 adet sentetik ecza ve 2 bin 430 adet ecstasy hap ele geçirildi. Gözaltına alınan iki şüpheliden biri tutuklandı.
Diyarbakır Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince yapılan çalışmalarda, batı illerinden yasa dışı yollarla temin edilen yüklü miktardaki sentetik ecza ve ecstasy maddelerinin, uyuşturucu tacirleri tarafından Diyarbakır'a sevk edileceği ve burada satışının yapılacağı bilgisi üzerine harekete geçildi.
Kayapınar ilçesinde durdurulan şehirlerarası yolcu otobüsü ve bir ticari taksiye operasyon gerçekleştirildi. Ticari takside yapılan aramada özenle hazırlanmış çok sayıda koli içerisinde bulunan blisterlerde satışa hazır vaziyette 42 bin 700 adet sentetik ecza ve 2 bin 430 adet ecstasy hap ele geçirildi.
Operasyonda gözaltına alınan şüphelilerden R.S. ve K.Ç., emniyet işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. R.S., adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı, K.Ç. ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Yükleniyor
Yükleniyor
Yükleniyor
-
1
MSB: NATO Irak Misyonu'nun çekilmesi kararlaştırılmıştır
-
2
Atlas Çağlayan cinayetinde iddianame hazırlandı
-
3
Bakan Şimşek: Türkiye’nin gri listeye girme riski yok
-
4
Pezeşkiyan'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Türkçe teşekkür mesajı
-
5
Galatasaraylı Metehan Baltacı tahliye edildi
-
6
Millilerimiz 24 yıl sonra tekrar Dünya Kupası hayaline koşuyor
-
7
Ünlülere uyuşturucu operasyonu: 16 Kişi hakkında gözaltı kararı
-
8
Akaryakıta çifte indirim!
-
9
Bahçeli'den rejim yorumu: Değişiklik İran'da değil İsrail'de yaşanmalıdır
-
10
Trump’tan İran açıklaması: “İlk ‘hadi yapalım’ diyen Hegseth’ti”
