15 terörist etkisiz hâle getirildi

Türk Silahlı Kuvvetleri, Suriye ve Irak’ın kuzeyinde gerçekleştirdiği operasyonlarla PKK/YPG’li 15 teröristi etkisiz hâle getirdi.

GÜNDEM 1.11.2024 14:06:00 0

15 terörist etkisiz hâle getirildi

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Suriye’nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı ve Barış Pınarı bölgelerinde düzenlenen operasyonlarda 11 PKK/YPG’li teröristin, Irak’ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde ise 4 PKK’lı teröristin etkisiz hâle getirildiğini duyurdu.
 

Açıklamada, “Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, Suriye'nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı ve Barış Pınar bölgelerinde belirlediği 11 PKK/YPG’li terörist ile Irak’ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde tespit ettiği 4 PKK’lı teröristi etkisiz hâle getirdi.

Bölgede mücadelemiz, her türlü hava ve arazi şartlarında kesintisiz devam edecek!" ifadelerine yer verildi.

 

 

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

EKONOMİ
GÜNDEM
1

“KAAN sadece bir uçak değil, Türkiye’nin iradesinin sembolü”

2

MSB: Terörle mücadele ve uluslararası iş birliği sürüyor

3

Buca Belediyesi’ne rüşvet operasyonu: 25 gözaltı

4

SGK prim borcu olanlara müjde!

5

Serveti 800 milyar doları aşan ilk kişi!