Tarih: 06.02.2026 11:25

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bugün Allah’ın izniyle bu işin altından kalktık

Facebook Twitter Linked-in

ASRIN FELAKETİNDE 3 YIL GERİDE KALDI

Türkiye, 6 Şubat 2023'te "asrın felaketi" olarak tanımlanan Kahramanmaraş merkezli depremlerle büyük bir yıkım yaşadı. 11 ili etkileyen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki sarsıntılar, ülkeyi derin bir acıya boğdu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 6 Şubat depremlerinin üçüncü yılı dolayısıyla sosyal medya hesabından videolu bir mesaj paylaştı.

"KAYBETTİKLERİMİZİ UNUTMAYACAĞIZ"

Cumhurbaşkanı Erdoğan mesajında, "3 yıl önce bugün yaşadığımız iki büyük deprem sebebiyle Rahmet-i Rahman'a kavuşan kardeşlerimizi unutmayacağız" dedi.

YENİDEN İNŞA SÜRECİ TAMAMLANDI

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bugün Allah'ın izniyle bu işin altından kalktık, 3 yıl gibi kısa sürede şehirlerimizi yeniden imar ve ihya ettik" sözleriyle yürütülen çalışmalara dikkat çekti.

VERİLEN SÖZLER YERİNE GETİRİLDİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan mesajında şu ifadelere yer verdi:

"3 yıl önce bugün yaşadığımız iki büyük deprem sebebiyle Rahmet-i Rahman'a kavuşan kardeşlerimizi unutmayacağız. Onların hatıralarını kalbimizde ve zihnimizde daima yaşatacağımıza, emanetlerine sahip çıkacağımıza, depremde yıkılan şehirlerimizi tekrar ayağa kaldıracağımıza dair milletimize söz verdik.

Bugün Allah'ın izniyle bu işin altından kalktık, 3 yıl gibi kısa sürede şehirlerimizi yeniden imar ve ihya ettik."




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —