Tarih: 29.12.2025 13:28

Bakan Yerlikaya şehitlerimizin isimlerini açıkladı

Facebook Twitter Linked-in

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Yalova'da DEAŞ'lı teröristler tarafından düzenlenen saldırıda 3 polis memurunun şehit olduğunu açıkladı. Şehit polislerin İlker Pehlivan, Turgut Külünk ve Yasin Koçyiğit olduğunu belirten Bakan Yerlikaya, "Kahraman şehitlerimize Allah'tan rahmet; ailelerine, Emniyet Teşkilatımıza ve aziz milletimize başsağlığı diliyorum. Şehitlerimizin makamları ali olsun" ifadelerini kullandı.

BAKAN TUNÇ: 5 ŞÜPHELİ GÖZALTINDA

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç da sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Yalova'da DEAŞ'a yönelik operasyonda yaşanan olayla ilgili 5 şüphelinin gözaltına alındığını duyurdu. Tunç, soruşturma kapsamında 5 Cumhuriyet savcısının görevlendirildiğini belirterek, sürecin çok yönlü ve titizlikle sürdürüldüğünü ifade etti.

CEVDET YILMAZ'DAN TAZİYE MESAJI

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, şehit polisler için yayımladığı mesajda, "Kahraman polislerimize Allah'tan rahmet, yaralı polislerimize ve bekçimize acil şifalar diliyorum. Şehitlerimizin ailelerine ve milletimize sabır diliyorum" dedi.

BURHANETTİN DURAN: TERÖR HEDEFLERİNE ULAŞAMAYACAK

İletişim Başkanı Burhanettin Duran ise yaptığı açıklamada, terör örgütlerine karşı mücadelenin kararlılıkla süreceğini vurgulayarak, "Birlik ve beraberliğimizi hedef alan hiçbir yapı amacına ulaşamayacaktır" ifadelerine yer verdi.

ÖMER ÇELİK: TERÖRÜN HER TÜRÜYLE MÜCADELE SÜRECEK

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik de yayımladığı mesajda, "Terör insanlığın düşmanıdır. Terörün her türlüsüyle mücadelemiz kararlılıkla devam edecektir" dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —