Yolda bulduğu alyansı 15 gün sonra ulaştığı sahibine teslim etti

Konya'nın Karapınar ilçesinde işçi olarak çalışan Özkan Kılıçlı, yolda bulduğu altın alyansı, sosyal medyada açtığı ilandan 15 gün sonra sahibini bularak teslim etti.

GÜNDEM 17.08.2023 13:38:00 0
Yolda bulduğu alyansı 15 gün sonra ulaştığı sahibine teslim etti

 Karapınar ilçesinde işçi olarak çalışan Özkan Kılıçlı, marketten alışveriş yaptıktan sonra dışarıya çıktı. Bu sırada yerde alyans olduğunu fark eden Özkan Kılıçlı, altın olan yüzüğün içerisinde isim ve tarih olduğunu fark etti. Yüzüğün sahibini bulmak isteyen Özkan Kılıçlı, sosyal medyada ilan vererek yüzüğün içerisinde yazan ismi ve tarihi bilene alyansı vereceğini yazdı. Aradan 15 gün geçtikten sonra alyansın sahibine ulaşan Kılıçlı, yüzüğü sahibine teslim etti. 


 Özkan Kılıçlı, "Yüzüğün içerisinde isim ve tarih vardı. Onu bilen kişi yüzüğün sahibiydi. İlandan sonra onlarca kişi aradı. Ama yüzüğün gerçek sahibi yeni evlenen bir kardeşimizdi. Tam camiye bağış yapacağım sırada yüzüğün gerçek sahibi ortaya çıktı. Yüzüğün sahibini bulabilmek için günlerce uğraştım. Bugüne kadar haram yemedik. Babamızdan öyle gördük. Yüzüğü sahibine ulaştırdığın için çok mutluyum” dedi. 
 Yüzüğün sahibi Mehmet Özgür ise, yüzüğü bulan Özkan Kılıçlıya teşekkür etti. Altın yüzüğün piyasa değerinin 7 bin lira olduğunu belirtildi. 
       


GÜNDEM
1

Adalet Bakanı Tunç'tan İsrailli bakana tepki

2

Gazze'de can kaybı 34 bin 388'e çıktı

3

Cumhurbaşkanı Erdoğan Üsküdar’da akaryakıt istasyonuna uğradı

4

Bakan Işıkhan'dan asgari ücrete ilişkin yorum

5

Meral Akşener İYİ Parti kurultayında veda konuşması yaptı

GÜNDEM