Yeni Milli Eğitim Bakanı'ndan yüz yüze eğitim açıklaması!

Milli Eğitim Bakanı Özer: "Artık okulları kapalı tutma gibi bir lüksümüz yoktur."

EĞİTİM 6.08.2021 14:34:00 0
Yeni Milli Eğitim Bakanı

Milli Eğitim Bakanlığı görevinden ayrılan Ziya Selçuk, yeni Bakan Mahmut Özer ile, MEB'deki devir teslim töreninde açıklamalarda bulundu. Bakan Özer, "Önceliğim okulları tıpkı pandemi öncesinde olduğu gibi yüz yüze eğitime hazır hale getirmektir. Artık okulları kapalı tutma gibi bir lüksümüz yoktur" dedi. 

Ziya Selçuk'un açıklamaları:

Bu bir bayrak yarışı, bugün bayrağı teslim ettiğim, birlikte çok kıymetli çalışmalara imza attığımız değerli çalışma arkadaşımız Prof. Dr. Mahmut Özer Bey'e başarılar diliyorum. Ziya öğretmen olarak bu ülkenin çocukları için her durumda hizmet etmeye devam edeceğim. 

Bakan Mahmut Özer'in açıklamaları:

Milli Eğitim Bakanı olarak zor bir görevi devraldığımın farkındayım. Tüm dünyada ve Türkiye'de eğitime, asgari düzeyi sağlamak bile artık ciddi bir mesele haline gelmiştir. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde AK Parti hükümetleri eğitime büyük yatırımlar yapmıştır. Eğitim sisteminin fiziksel ve teknolojik altyapısı birçok Avrupa ülkesi ile rahatlıkla kıyaslanabilir haldedir.

OKULLARIN AÇILMASI

Eylülde okulları açmak için her ne gerekiyorsa yapacağız. Velilerimiz çok büyük zorluklar yaşadılar. Önceliğim okulları tıpkı pandemi öncesinde olduğu gibi yüz yüze eğitime hazır hale getirmektir. Artık okulları kapalı tutma gibi bir lüksümüz yoktur. 


GÜNDEM
1

İsrail, İran'a misilleme saldırısı başlattı

2

45 il için sarı kodlu uyarı! Fırtına geliyor

3

ERDOĞAN’DAN İSRAİL’İN MİSİLLEMESİNE NET YORUM!

4

Diyarbakır'da belediye meclis salonunda bulunan Türk bayrağı kaldırıldı

5

SALDIRI SONRASI REİSİ'DEN İLK AÇIKLAMA

DÜNYA

İsrail, İran'a misilleme saldırısı başlattı