Yabancı teröristler PKK’dan kaçmaya başladı

Pençe Kılıç Harekatı ile terör örgütü PKK’ya gönüllü olarak katılan yabancı uyruklu teröristler, başarılı yürütülen operasyonlarla 17 yabancı teröristin öldürülmesinden sonra örgütten ayrılmaya başladılar.

GÜNDEM 26.11.2022 20:46:00 0
Yabancı teröristler PKK’dan kaçmaya başladı

Pençe Kılıç Harekatı’nın 6. gününde PKK hattında çözülmeler yoğun bir şekilde devam ediyor. PKK‘ya katılan Ermeni, Süryani, ABD’li, Sırp, Kanadalı, Danimarkalı, İsviçreli ve Fransız kökenli teröristlerin ölümünden sonra yabancı uyruklu teröristler örgütten ayrılıyorlar.

SİVİL KIYAFET GİYİN UYARISI

ABD öncülüğündeki koalisyon güçleri ağırlaşan bombardıman sebebiyle güzergâh değiştirirken Suriye’de konuşlu ithal teröristlerin üç ana karargâhı da Türk füzeleri tarafından imha edildi. Ayn el-Arab, Menbiç, Kamışlı ve Rakka bölgelerinde öldürülen 300’ü aşkın PKK teröristinden 17’sinin ABD, Kanada, Fransa, Sırbistan, Danimarka, İsviçre ve Ermenistan kökenli yabancı olduğu öğrenildi.

PKK teröristleri ise Irak bağlantısını Malikiye hattından ambulans ve sivil görünümlü araçlarla sağlamaya çalışıyor. Örgüt bütün işgal alanlarında teröristlere “Sivil kıyafet giyin” talimatı ile birlikte internet ve Android cep telefonu kullanımını yasakladı.

YABANCI TERÖRİSTLER GÖNÜLLÜ OLARAK ÖRGÜTE KATILIYOR

PKK’ya yardım amaçlı Suriye’ye gelen Batılı teröristler yaşanan bozgun sebebiyle ülkesine dönüyor. Erbil’den son bir haftalık dönemde en az 60 terörist ülkesine döndü. Bölge aktivistlerinden Ahmet Kasım şöyle konuştu: Bu militanların önemli bölümü yabancı istihbarat ajanı. Birçoğu, yardım gönüllüsü olarak bölgeye giriyor ancak ilk iş olarak sözde akademilerde silah-savaş eğitimi alıp terör örgütü saflarına katılıyor. Hepsinin iki üç farklı kimliği var. Son saldırılarda Ermeni, Süryani, ABD’li, Sırp, Kanadalı, Danimarkalı, İsviçreli ve Fransız 17 ithal terörist öldü.

SAHTE KÜRT İSİMLERLE GÖMÜLÜYORLAR

Bunların birçoğu verilen sahte Kürt isimlerle sessiz, sedasız gömülüyor. Şu an bombardımanlar yüzünden kafalarını kaldırmadıkları için enkaz altında yatan onlarca örgüt mensubunun cesedini çıkaramıyor.


GÜNDEM
1

Starbucks'ın değeri İsrail saldırıları protestolarında eriyor

2

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Özgür Özel’le görüşmesine ilişkin konuştu

3

RTÜK'ten kişisel verileri ihlal eden televizyonlara ceza

4

Irak'ın kuzeyinde PKK'lılara büyük darbe: 32 terörist etkisiz hale getirildi

5

Ümraniye'de otobüs şoförüne silahlı saldırı

GÜNDEM