Ümit Şengül, Bursaspor'u ligde tutmak için göreve başladı

Bursaspor, teknik direktörlük görevine Ümit Şengül'ü getirdi. Şengül, Bursaspor'u ligde tutmak için mücadele edecek.

SPOR 24.01.2024 15:37:00 0
Ümit Şengül, Bursaspor

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Bursaspor, teknik direktörlük görevine Ümit Şengül'ü getirdi.

Yeşil beyazlı kulübün internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, Ümit Şengül, kulüp başkanı Sinan Bür ile birlikte basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Sinan Bür, Ümit Şengül'e ve ekibine güvendiklerini belirterek, "Genç kardeşlerimiz Ümit'in elinde benliklerini bulacaklardır. İnşallah değişik bir Bursaspor izlettireceğiz taraftarlarımıza. Ankaraspor maçı hazırlıklarımıza devam ediyoruz. Ümit'e ve Bursaspor'umuza hayırlı olsun." dedi.

Ümit Şengül, Bursaspor'da

Ümit Şengül ise Bursaspor'da yıllar sonra yeni bir yola çıktıklarını belirterek, "Bursaspor için elimizden ne geliyorsa fazlasını yapacağız. Yönetimimizin de bu yönde ciddi çalışmaları var. Maddi sorunları çözmek için uğraşıyorlar. Oyuncuların sıkıntılarını da çözmek için uğraşıyorlar. Biz bu çocuklara inanıyoruz ve inandığımız için buradayız. Bu çocuklar Bursaspor'un geleceğini kurtarabilir. Allah'ın izniyle bunu da başaracağız. Evet bu sene sıkıntılı bir süreç içindeyiz. Ligin son maçına kadar, bu ligde tutunmak için savaşacağız. Ters bir sonuç bile olsa biz bu çocuklarla alttan yukarıya da çıkarız ama amacımız bu sene savaşan mücadele eden ve bu ligde kalan bir takım izlettireceğiz. Taraftarımıza da şunu söylemek istiyorum; cezamız bittikten sonra şartlar ve sonuçlar ne olursa olsun maçlarımıza gelip bu genç çocukları desteklemelerini istiyoruz. Takıma ve oyuncularımıza motivasyon sağlamalarını istiyoruz. Bursaspor taraftarıyla güzel. Bu taraftar ölüyü diriltebilecek bir taraftar grubu. Bunu birlikte başarabiliriz. Allah'ın izniyle bütün mesaimiz Bursaspor." ifadelerini kullandı.

Ümit Şengül: Bursaspor'un geleceği bu çocuklarda

Teknik heyette Serkan Türkay'ın da bulunduğunu bildiren Şengül, atletik performans antrenörünün yanı sıra bir ekleme daha yapmayı planladıklarını belirtti.

Futbolcuların sezon başından bu yana maddi anlamda çok ciddi sıkıntılar yaşadığını vurgulayan Şengül, "Futbolcu grubumuzun bu sorunları çözüldüğünde çok farklı reaksiyon göstereceğine inancımız tam. Yönetimimiz de bu yönde çok ciddi şekilde çalışıyor. Sonunda bu, sahaya performans anlamında da skor anlamında da yansıyacak." dedi.


GÜNDEM
1

Adalet Bakanı Tunç'tan İsrailli bakana tepki

2

Gazze'de can kaybı 34 bin 388'e çıktı

3

Cumhurbaşkanı Erdoğan Üsküdar’da akaryakıt istasyonuna uğradı

4

Bakan Işıkhan'dan asgari ücrete ilişkin yorum

5

Meral Akşener İYİ Parti kurultayında veda konuşması yaptı

GÜNDEM