Twitter 'mavi tik' Türkiye fiyatı ne kadar oldu?

Elon Musk'ın Twitter'ı satın almasının ardından mavi tikli hesapların ücretli olması gibi birçok revizyon gerçekleşti. Öte yandan Türkiye'de mavi tik ücreti belli oldu.

TEKNOLOJİ 10.11.2022 22:20:00 0
Twitter

Twitter’da mavi tikli hesaplar yaygınlaşıyor. İsteyen herkes belirli bir ücret karşılığında bu hesapları edinebiliyor. Elon Musk’ın satın almasından sonra Twitter kurallarında değişikliğe gidildi. Twitter Blue aboneliği sayesinde isteyenler mavi tik ile kendilerini onaylayabiliyor. Twitter mavi tik Türkiye fiyatı ise en çok araştırılan konulardan biri olmasıyla dikkat çekiyor.

TWİTTER MAVİ TİK TÜRKİYE FİYATI NE KADAR OLDU?

Twitter Blue fiyatı ABD’de 8 dolar olarak belirlenmişti. Doğrulanmış hesap rozeti almak için ayda 110 TL ödemeniz gerekiyor. Ayrıca bu parayı her ay düzenli ödemek gerekiyor.

TWİTTER MAVİ TİK SAHİBİ NASIL OLUNUR?

Eski kurallarda mavi tik almak için hesabınızın onaylanmış olması gerekiyordu. Yeni hesaplarda olduğu gibi bu hesapların da mavi tiki koruması için aylık ödemesi yapması gerekecek.

Twitter'daki mavi Onay rozeti, kamu menfaatini ilgilendiren bir hesabın orijinal olduğunun bilinmesini sağlar. Mavi rozet alabilmeniz için hesabınızın orijinal, tanınmış ve aktif olması gerekir.

Twitter Blue şu anda sadece ABD, Kanada, Avustralya ve Yeni Zelanda'da erişime açıldı.

Twitter Blue, iOS ve Android için Twitter'da uygulama içinden satın alınabilecek. Mavi tik almak böyle mümkün olacak. Türkiye’de mavi tik alma başvurusu henüz açılmış değil.

TWİTTER BLUE AVANTAJLARI NELERDİR?

Twitter Blue aboneleri seçkin özellikler sunan bir abonelik sistemidir. Kullanıcıların deneyimlerini özelleştirme imkanı sunuyor. Twitter Blue ile, reklamsız makale okuma deneyimi sunuluyor. Son 24 saatte en çok paylaşılan makalelere doğrudan erişmek mümkün oluyor.

 


GÜNDEM
1

MHP Genel Başkanı Bahçeli'den İsrail'e sert tepki: "Türkiye, gerekeni yapacak!"

2

İsrail ordusu Refah'a karadan girdi: Sınır kapısı ele geçirildi

3

Yusuf Tekin'den müjdeli haber: 20 bin öğretmen ataması uzlaşıyla onaylandı

4

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Yıllık enflasyon yaz aylarından itibaren düşüşe geçecek"

5

TSK'dan terör örgütlerine sert darbe! 23 terörist etkisiz hale getirildi

SİYASET