Tüm dünyanın yeni kabusu! Gizemli hastalık öldürmeye başladı!

Tüm dünya ölümcül koronavirüs salgıyla mücadele ederken, tüm dünyanın yeni kabusu olabilecek gizemli bir hastalık ortaya çıktı. Gelen bilgiye göre Tanzanya'da henüz teşhis edilemeyen hastalık sebebiyle 15 kişi hayatını kaybetti.

GÜNDEM 7.02.2021 14:40:00 0
Tüm dünyanın yeni kabusu! Gizemli hastalık öldürmeye başladı!

15 kişinin henüz bilinemeyen bir hastalık yüzünden hayatını kaybetmesi, resmen tüm dünyayı alarm haline getirdi. Gelen bilgiye göre 15 kişinin hayatını kaybetmesine neden olan hastalık, 50 kişinin de hastaneye kaldırılmasına neden oldu.

BELİRTİLERİ TEDİRGİN ETTİ

Ülkenin Mbeya şehrinde ortaya çıkan gizemli hastalığın belirtileri baş dönmesi, mide bulantısı ve kan kusması olarak ifade edildi.

HASTALAR DAHA ÖNCEDEN..

Konuyla ilgili Chunya Kamu Sağlığı İdaresi Başkanı Felista Kisandu yaptığı açıklamasında bu durumda onlarca kişinin hastaneye kaldırıldığı ve hepsinin hemen hemen aynı şikayetleri yaşadığı ifade edildi. Kisandu, hastalığın nedeninin henüz tespit edilemediğini belirterek, hastaların daha önceden mide ülseri ya da karaciğer hastalığına yakalanmış erkeklerden oluştuğu ifade edildi.

 

2018'DE DE BENZER ŞİKAYETLER VARDI

Gelen bilgiye göre Mbeya bölgesinde 2018 yılında da benzer şikayetlerle pek çok kişinin hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.


GÜNDEM
1

ABD'den İran'a yeni yaptırımlar

2

Biden: Amcamı yamyamlar yedi

3

İncirlik Üssü ile ilgili yeni karar

4

Türkiye ve Azerbaycan imzayı attı!

5

Kanarya yarı final peşinde! İşte Fenerbahçe-Olympiakos maçının muhtemel 11'leri