Togg CEO’su Karakaş: "Siparişleri 2023 boyunca teslim edeceğiz"

Togg CEO’su Gürcan Karakaş ilk teslimatlar için "Siparişleri bireysel kullanıcılar öncelikli olmak üzere 2023 boyunca teslim edeceğiz." dedi.

GÜNDEM 14.03.2023 15:49:00 0
Togg CEO’su Karakaş:

Yerli ve milli otomobil TOGG'un merakla beklenen fiyatı ve satış tarihi belli oldu.

Siparişleri bireysel kullanıcılar öncelikli olmak üzere 2023 boyunca teslim edileceğini belirten, Togg CEO’su Gürcan Karakaş,“İlk günden itibaren, küresel boyutta rekabet edebilir ve fikri mülkiyeti yüzde 100 Togg’a, Türkiye’ye ait bir mobilite teknoloji markası geliştirmek ve kullanıcıyı merkeze alarak akıllı cihazımız ve dijital ürünlerimizin etrafında herkes için erişilebilir ve herkes tarafından geliştirilebilir bir ekosistem oluşturmak hedefiyle yola çıktık. Geride bıraktığımız beş yılda planlarımız doğrultusunda adım adım ilerledik ve söz verdiğimiz gibi mart ayında akıllı cihazımızı kullanıcılarla buluşturuyoruz." açıklamasında bulundu.

Kullanıcılara bağlantılı bir akıllı cihazdan çok daha ötesini sunarak, konforlu ve sorunsuz bir mobilite deneyimi yaşatmayı hedeflediklerini söyleyen Karakaş, aynı zamanda kullanıcıların web sitesi veya Trumore uygulaması üzerinden katılacakları çekiliş ile akıllı cihaza ön sipariş verme hakkını elde edebileceklerini vurguladı.

Türkiye’nin doğuştan elektrikli ilk akıllı cihazı Togg T10X, çekiliş yöntemiyle belirlenecek kullanıcılarıyla 2023 yılı boyunca buluşacak. 16-27 Mart tarihleri arasında T10X için togg.com.tr ve Trumore uygulaması üzerinden ön sipariş süreci gerçekleşecek.

 

 



 

 

 


 


GÜNDEM
1

Otogazda yarın gece indirime gidiliyor

2

Saraçhane'de gerginlik! Yasaklara rağmen toplanan kalabalığa polis müdahalesi

3

TÜRK-İŞ Genel Başkanı Atalay'dan işçilere çarpıcı mesajlar

4

Diyanet uyardı: Hac vizesi olmayanlar Suudi Arabistan'dan gönderilecek!

5

Eşi cebinden habersiz para aldığı için boşanma davası açan kocayı Yargıtay haklı buldu

EKONOMİ