TOGG artık 'kurasız' satılacak

Türkiye'nin otomobili Togg satışlarında kurasız dönem 2024'te başlaması planlanıyor. Günlük üretim kapasitesi Ekim'de 280 adede kadar çıkan Togg'un yıllık üretilen araç sayısı 2024'te 80 bini aşacak.

GÜNDEM 9.11.2023 16:15:00 0
TOGG artık

Türkiye'nin yerli ve milli otomobili Togg'a sahip olmak isteyenler 2024'te kurasız sipariş verebilecek. Bu yıl günlük üretimin yetişmemesinden kaynaklı doğrudan sipariş verilemeyip kuraya tabi tutulan Togg'un kapasitesini artırması da sıra bekleyen vatandaşların rahatlıkla satın alabileceği döneme geçilebileceğinin sinyalini verdi.

Günlük üretim kapasitesi Ekim ayı itibarıyla 280 adede kadar çıkan milli otomobil Togg, aynı vermde devam etmesi halinde gelecek yıl 80 bin adedin üzerinde üretim yapacağı anlamına geliyor.

Satın alacağı modeli Trumore üzerinden tasarlayıp sipariş veren müşteri otomobilin renginden döşemelerine kadar sunulan geniş seçeneklerin yanında elektrikli motor gücünü de ayarlayabiliyor. 

SEDAN MODEL YOLDA

Togg'un SUV modeli T10X'in yanında gelecek yıl sedan model için de düğmeye basılması planlanıyor. Sedan Togg'un SUV'a göre daha uygun fiyatlı olması bekleniyor .


GÜNDEM
1

Türkiye'den İsrail kararı! Tüm ticaret ilişkileri durduruldu

2

İki lider arasında kritik görüşme: özgür Özel AK Parti Genel Merkezi'nde

3

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Avrupa'da irkçı saldırılar örtbas ediliyor

4

Son bir haftada 43 terörist etkisiz hale getirildi

5

İstanbul'da nisan ayında fiyatı en fazla artan ve azalan ürünler belli oldu

SİYASET