THY'de o ülkelere gideceklere sevindiren haber! 4 ülke açıklandı

Türk Hava Yollarının (THY) tarafından corona virüs nedeniyle durdurulan uçuşlar yeniden başlatılıyor. Son olarak 11 Haziran itibariyle yurt dışı uçuşlarına kademeli olarak başlayan THY Kasım ayında yapılacak yerleri açıkladı.

GÜNDEM 21.10.2020 14:50:00 0
THY

Türkiye'yi ve dünyayı etkisi altına alan koronavirüs nedeniyle durdurulan uçak seferleri 11 Haziran itibariyle kademeli olarak yurt dışı uçuşlarına başlayan Türk Hava Yollarının (THY) Kasım ayı uçuş planı açıklandı.

THY 4 ÜLKEYE YENİDEN UÇUŞA BAŞLAYACAK

THY tarafından yapılan açıklamada uçak seferlerin durdurulduğu Hindistan, Arjantin, Kolombiya ve Suudi Arabistan’a , Kasım ayında uçak seferlerinin yeniden başlayacağı duyuruldu.

SEFER SAYILARINDA ARTIŞ OLACAK

4 ülkeye uçuşların başlayacağını açıklayan THY, şuanda yapılan seferlerde ise artışı olacağını aktardı.

 

KASIM AYI THY UÇUŞ PLANI

THY resmi internet sitesinden yapılan açıklamada Kasım ayında; Aşkabat, Cezayir’de Hourai, Konstandin ve Vahran, Kolombiya’da Bogota, Suudi Arabistan’da Damman ve Riyad, Hindistan’da Mumbai ve Delhi, Irak’ta Süleymaniye ve Basra, İran’da İsfahan ve Süleymaniye, Arjantin Buenos Aires, Dubai, Rusya’da Krosnador, Fas’ta Marakeş, Yunanistan’da Selanik, Moğolistan’da Ulanbator ve Tanzanya’da Zanzibar seferlerin yapılması planlanıyor.


GÜNDEM
1

Otogazda yarın gece indirime gidiliyor

2

Saraçhane'de gerginlik! Yasaklara rağmen toplanan kalabalığa polis müdahalesi

3

TÜRK-İŞ Genel Başkanı Atalay'dan işçilere çarpıcı mesajlar

4

Diyanet uyardı: Hac vizesi olmayanlar Suudi Arabistan'dan gönderilecek!

5

Eşi cebinden habersiz para aldığı için boşanma davası açan kocayı Yargıtay haklı buldu

EKONOMİ