TFF geri adım atıyor! Tribünler taraftara açılıyor mu ?

Süper Lig'de maçlar ne zaman seyircili oynanmaya başlanacak?

SPOR 13.10.2020 13:30:00 0
TFF geri adım atıyor! Tribünler taraftara açılıyor mu ?

Süper Lig'de maçlar ne zaman seyircili oynanmaya başlanacak? Locaların açılma ihtimali var mı? UEFA'nın verdiği karar kulüpleri umutlandırdı. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) bu konuda önemli adımlar atmayı planlıyor. İşte son durum...

TFF, ekim ayından itibaren statlara kapasitenin %30'u kadar seyirci alınabileceğini açıklamış ancak Sağlık Bakanlığı ve Bilim Kurulu buna müsaade etmemişti. Ekonomik olarak zorda olan kulüpler ise en azından locaların kullanıma açılmasını istiyorlar. Yakın zamanda bu yönde önemli bir gelişme yaşanabilir.Habertürk'ten İbrahim Yıldız'ın haberine göre Kulüper Birliği'nin talebini dikkate alan TFF önce locaları taraftara açmayı düşünüyor.  

OLMASI GEREKEN OLACAK

 Ulaşım araçlarındaki riskin statlardan daha yüksek olduğunu dile getiren kulüpler, taraftar konusundaki isteklerini Cumhurbaşkanı'na kadar ulaştırdı. Bu ay içerisinde önce localar, sonra da tribünlerin seyirciye kavuşması gündemde. Tribünlere ise %30 oranında seyirci alınacak.UEFA, gelecek hafta oynanacak milli maçların %30 oranında seyirci oynanabileceği ancak son kararı yerel yönetimlere bırakacağını açıklamıştı. 
Ajansspor


GÜNDEM
1

Emeklilerin promosyon ödemeleri bugün başlıyor

2

Türkiye pazar günü sandığa gidecek

3

Küresel piyasalar pozitif seyrediyor

4

BIST 100 güne yükselişle başladı

5

Gazze'de ölü sayısı 32 bin 490'a çıktı

EKONOMİ