Terör örgütüne pençe darbesi! 184 Terörist Etkisiz hale getirildi

Pençe-Kılıç Harekatı'nın başlangıcından bugüne kadar kara ateş destek vasıtaları ve uçaklar tarafından 184 terörist etkisiz hale getirildi.

GÜNDEM 21.11.2022 22:53:00 0
Terör örgütüne pençe darbesi! 184 Terörist Etkisiz hale getirildi

Pençe Kılıç Harekatı hakkında Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar’dan açıklama geldi.
Milli Savunma Bakanı Akar, “Pençe-Kılıç Harekatı'nın başlangıcından bugüne kadar kara ateş destek vasıtaları ve uçaklar tarafından 184 terörist etkisiz hale getirildi." dedi.

Gözü dönmüş teröristlerin Öncüpınar, Karkamış’ta sivilleri, çocukları, okulları hedef aldığını aktaran Bakan Akar, “Teröristler alçaklıklarını bir kez daha bütün dünyaya gösterdiler. Bunun üzerine Kara Kuvvetleri Komutanlığımızın ateş destek vasıtaları ve Hava Kuvvetleri Komutanlığımızın uçakları ile bilinen bütün hedefler vuruldu, vurulmaya devam ediyor” diye konuştu.

Faaliyetlerin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “terörü kaynağında yok etmek” talimatları kapsamında yerine getirildiğini aktaran Akar, “Mehmetçiğin karşısına çıkamayan teröristler alçakça girişimlerde bulundular. Panik ve korku içindeler. Terör örgütünün çöküşünü daimi hale getirmek için gerekeni yapmaya devam edeceğiz” dedi.
“Alçaklara yardım ve yataklık eden içeride ve dışarıdaki fitne ve fesat yuvaları hala teröristleri koruyor, kolluyor” ifadesiyle tepkisini dile getiren Bakan Akar, Mehmetçiğin terörle mücadele konusunda bugüne kadar yapılması gerekeni yaptığını, bundan sonra da yapmaya devam edeceğini vurguladı.


GÜNDEM
1

İçişleri Bakanlığı tasarruf tedbirleri kapsamında koruma araç ve polis sayılarını azalttı

2

Akaryakıtta müjde! Benzine 1,80 TL, motorine 1,20 TL indirim bekleniyor!

3

Kamu kurumlarında servisler kaldırılıyor, toplu taşıma kartı geliyor!

4

Suriye'nin kuzeyinde PKK/YPG'li teröristlere operasyon

5

Erzincan İliç'te heyelan faciası: 2 işçinin daha cansız bedenine ulaşıldı

GÜNDEM