SÜPER LİG'DE KÜME DÜŞEN İLK TAKIM BELLİ OLDU

İstanbulspor, Süper Lig'in bitimine 5 hafta kala küme düştü

20.04.2024 18:58:00 0
SÜPER LİG

Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında İstanbulspor, konuk ettiği Fatih Karagümrük'e 2-1 yenildi ve bu sezon ligden düşmesi kesinleşen ilk takım oldu.

Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında İstanbulspor VavaCars Fatih Karagümrük'u konuk etti. Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadı'nda oynanan mücadeleyi Fatih Karagümrük 2-1 kazandı.

 

GOLLER SON ANLARDA GELDİ

İstanbulspor'un golünü 85. dakikada Racine Coly, Fatih Karagümrük'e galibiyeti getiren golleri ise 86. dakikada Güven Yalçın ve 90+7. dakikada penaltıdan Sofiane Feghouli kaydetti.

 

KÜME DÜŞMESİ KESİNLEŞTİ

Bu sonuçla birlikte İstanbulspor'un ligin bitimine 5 hafta kala 17 puanla küme düşmesi kesinleşti. Ateş hattından uzaklaşan Fatih Karagümrük ise puanını 33'e yükseltti. Ligde bir sonraki hafta İstanbulspor, Alanyaspor'a konuk olacak. Karagümrük ise Antalyaspor'u ağırlayacak.

BAŞKAN TAKIMINI SAHADAN ÇEKMİŞTİ

19 Aralık 2023 tarihinde Trendyol Süper Lig'in 17. haftasında İstanbulspor, sahasında Trabzonspor ile karşı karşıya geldiği mücadelenin ilk yarısı 1-1'lik eşitlikle sonuçlanmıştı. 2. Yarı maç 2-1 devam ederken İstanbulspor Trabzonspor'un 2. golünden önce faul olduğunu iddia ederek itiraz etmiş ve maçtan çekilmişti. Saha kenarına gelen İstanbulspor Başkanı Ecmel Faik Sarıalioğlu, maçın 74. Dakikasında oyuncularına soyunma odasına gidin emri vermişti. Maç hükmen 3-0 Trabzonspor lehine sonuçlandı.

 

Kaynak: Haberler.com / Güncel


GÜNDEM
1

Starbucks'ın değeri İsrail saldırıları protestolarında eriyor

2

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Özgür Özel’le görüşmesine ilişkin konuştu

3

RTÜK'ten kişisel verileri ihlal eden televizyonlara ceza

4

Irak'ın kuzeyinde PKK'lılara büyük darbe: 32 terörist etkisiz hale getirildi

5

Ümraniye'de otobüs şoförüne silahlı saldırı

GÜNDEM