Siyasi partiler bugün bayramlaşacak

Siyasi partiler arasında bugün Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşması gerçekleştirilecek. AK Parti 10, CHP 18, MHP ise 5 siyasi parti ile bayramlaşacak.

GÜNDEM 22.04.2023 11:09:00 0
Siyasi partiler bugün bayramlaşacak

Siyasi partilerin  geleneksel bayram ziyaretlerini bu yılki Ramazan Bayramı'nda da devam ediyor. Bayramın 2'nci gününde parti genel merkezleri, bayramlaşmaya ev sahipliği yapacak.

AK Parti'de, Genel Başkan Yardımcısı Belgin Uygur başkanlığındaki 4 kişilik heyet, diğer partilerin temsilcilerini kabul edecek.

AK Parti HDP ile bayramlaşmayacak

Bayram ziyareti için oluşturulan iki ayrı heyet ise toplam 10 siyasi partiye gidecekken, AK Parti, HDP ile bayramlaşmayacak.

CHP 18, MHP 5 parti ile görüşecek

Cumhuriyet Halk Partisi'nde de kabul ve ziyaret için iki ayrı heyet oluşturulurken, ilk heyet CHP Genel Merkezi'nde parti temsilcilerini kabul edecek. İkinci heyet ise bayramlaşma ziyaretlerini gerçekleştirecek. Heyet, 18 siyasi parti ile görüşecek.

Milliyetçi Hareket Partisi, bayramlaşma için 5 siyasi partiye gidecek. Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya başkanlığındaki heyet ise genel merkezde ziyaretçileri kabul edecek. HDP ve İyi Parti ile bayramlaşma olmayacak.

 

 


GÜNDEM
1

Türkiye'den İsrail kararı! Tüm ticaret ilişkileri durduruldu

2

İki lider arasında kritik görüşme: özgür Özel AK Parti Genel Merkezi'nde

3

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Avrupa'da irkçı saldırılar örtbas ediliyor

4

Son bir haftada 43 terörist etkisiz hale getirildi

5

İstanbul'da nisan ayında fiyatı en fazla artan ve azalan ürünler belli oldu

SİYASET