Sinemalarda bu hafta 10 yeni film vizyona girecek

3 yerli, 7 yabancı filmin yer aldığı listede komedi, dram, aksiyon, animasyon ve korku gibi farklı türlerden filmler yer alıyor.

YAŞAM 7.03.2024 14:52:00 0
Sinemalarda bu hafta 10 yeni film vizyona girecek

Haftanın Yerli Filmleri:

Geride Kalanlar: Alexander Payne'in yönettiği ve Paul Giamatti, Dominic Sessa ve Da'Vine Joy Randolph'un başrollerini paylaştığı film, yılbaşı tatilini okulda geçirmek zorunda kalan üç karakterin hikayesini anlatıyor.
Emanet: Mustafa Üstündağ, Tuvana Türkay, Turgay Tanülkü, Gürgen Öz ve Levent Sülün'ün oynadığı film, geçmişi sırlarla dolu bir oto tamircisinin ve ailesinin hikayesini konu ediniyor.
Hayatımız Roman: Savaş Sancak'ın yönettiği, Anıl Altan ve Aslı Bekiroğlu'nun başrollerinde oynadığı film, polisten kaçarken bir Roman mahallesine düşen iki gencin hikayesini anlatıyor.


Haftanın Yabancı Filmleri:

Tetikçi: John Cena, Alison Brie, Alice Eve, Christian Slater ve Marton Csokas'ın oynadığı film, emekli özel kuvvetler askerinin bir gazetecinin güvenliğini sağlama görevini üstlenmesini anlatıyor.
The Albanian Virgin: Mimoza Azemi, Fatlume Bunjaku ve Kasem Hoxha'nın rol aldığı film, Arnavutluk'ta ailelerinin farklı durumlarına rağmen en yakın arkadaş olan iki gencin hikayesini konu ediniyor.
Hatır: Michel Franco'nun yönettiği, Jessica Chastain, Peter Sarsgaard ve Brooke Timber'ın oynadığı film, demans hastalığı dolayısıyla duygusal bir dramın içindeki iki karakterin hikayesini anlatıyor.
Hayali: Jeff Wadlow'un yönettiği film, büyüdüğü eve yıllar sonra geri dönen bir kadının çocukluk dönemindeki hayali arkadaşıyla yeniden karşılaşmasını anlatıyor.
Rahha: İlker Çavga tarafından çekilen film, bin yıldır bir büyünün altında kalan bir kral ile kraliçenin hikayesini işliyor.
Süper Kahramanlar: Sihirli Dünya: Yunfei Wang'ın Çin yapımı anime filmi, çılgın süper kahraman Kwai Boo'nun boyutlar arası evrende efsanevi bir asayı bulmak için verdiği mücadeleyi anlatıyor.
Minik Fare ve Sevimli Ayının Maceraları: Jean-Christophe Roger ve Julien Chheng'in yönettiği film, bir fare ve bir ayının tüm farklılıklarına rağmen keyifli ve macera dolu yolculuklarını anlatıyor.
Haftanın Öne Çıkan Filmleri:

Geride Kalanlar: 5 dalda Oscar adayı olan film, etkileyici hikayesi ve usta oyunculuklarıyla dikkat çekiyor.
Emanet: Aksiyon ve dram türlerini harmanlayan film, sürükleyici hikayesiyle izleyiciyi koltuğuna yapıştıracak.
Tetikçi: Heyecan ve aksiyon dolu film, John Cena'nın etkileyici performansıyla öne çıkıyor.


GÜNDEM
1

Otogazda yarın gece indirime gidiliyor

2

Saraçhane'de gerginlik! Yasaklara rağmen toplanan kalabalığa polis müdahalesi

3

TÜRK-İŞ Genel Başkanı Atalay'dan işçilere çarpıcı mesajlar

4

Diyanet uyardı: Hac vizesi olmayanlar Suudi Arabistan'dan gönderilecek!

5

Eşi cebinden habersiz para aldığı için boşanma davası açan kocayı Yargıtay haklı buldu

EKONOMİ