Sinemalarda bu hafta

Bu hafta vizyona giren filmler arasında dram, komedi, gerilim ve animasyon gibi farklı türlerden seçenekler yer alıyor.

YAŞAM 22.02.2024 13:03:00 0
Sinemalarda bu hafta

İşte bu haftanın film listesi:

 

Hayatla Barış: 

Taner Ölmez, Nazan Kesal, Bülent İnal, Gürkan Uygun, Biran Damla Yılmaz ve Sinan Tuzcu'nun rol aldığı "Hayatla Barış", küçük yaşta talihsiz bir kaza yaşayan Barış Telli'nin hayatını konu alıyor. Film, Barış'ın bu kazadan sonra verdiği mücadeleyle Ampute Futbol Milli Takımının ve ülke tarihinin en ilham veren sporcularından biri olmasını anlatıyor.

Erdal ile Ece:

 Şahan Gökbakar'ın Seda Türkmen ile başrolünü paylaştığı "Erdal ile Ece", günümüz evlilik ilişkilerinde sıkça karşılaşılan acı tatlı çatışmaları ve bu sırada ortaya çıkan olayları mizahi bir dille ele alıyor. Togan Gökbakar'ın yönetmen koltuğunda oturduğu film, komedi severlerin ilgisini çekmeye aday.

İlgi Alanı: 

ABD, Birleşik Krallık ve Polonya ortak yapımı dönem filmi "İlgi Alanı", Auschwitz kampı komutanı Rudolf Höss ve eşi Hedwig'in hikayesini merkezine alıyor. Sandra Hüller, Christian Friedel ve Ralph Herforth'un rol aldığı film, Jonathan Glazer tarafından yönetildi. Film, Nazilerin insanlık dışı uygulamalarına dair farklı bir bakış açısı sunuyor.

Ritüel: 

Christopher Smith'in yönettiği "Ritüel", gerilim ve korku severleri tatmin edecek bir film. Jena Malone, Danny Huston ve Ian Pirie'nin oynadığı filmin konusu, rahip olan erkek kardeşinin şüpheli ölümünün ardından gerçekte ne olduğunu öğrenmek için İskoçya'daki Mount Savior Manastırı'na giden Grace'in hikayesini anlatıyor.

Oyuncaklar Firarda: 

Jeremie Degruson'un beyaz perdeye uyarladığı "Oyuncaklar Firarda", animasyon severleri sinema salonlarına çekmeyi amaçlıyor. Film, bir kukla ve bir oyuncak köpeğin gizemli bir şekilde kaybolan oyuncakları ararken kendilerini büyük bir maceranın içinde bulmalarını konu alıyor.


GÜNDEM
1

İçişleri Bakanı Yerlikaya: "Bozdoğan-34" operasyonunda 41 DEAŞ şüphelisi yakalandı

2

Korhan Berzeg davasında son gelişme! Arama çalışmaları tamamlandı

3

Hakurk'ta hava harekatı: 5 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi!

4

Türk-İş Sendikası: Açlık ve yoksulluk sınırı nisan ayında yükseldi

5

Kredi kartı kısıtlamaları geliyor! TCMB'den flaş adımlar

ASAYİŞ