Simit Sarayı’ndan üretim fabrikasındaki yangına ilişkin açıklama 

Simit Sarayı’ndan üretim fabrikasında çıkan yangına ilişkin yapılan açıklamada, “Teknik bir arızadan çıkan yangın kısa sürede kontrol altına alınmıştır. Üretim ve tedarik sürecinde herhangi bir aksaklık yaşanmayacaktır” denildi.

GÜNDEM 6.02.2022 15:26:00 0
Simit Sarayı’ndan üretim fabrikasındaki yangına ilişkin açıklama 

  Sancaktepe’de bulunan Simit Sarayı’nın üretim fabrikasında çıkan yangına ilişkin firmadan yazılı bir açıklama yapıldı. 
  Yangının elektrik panosunda mayalandırma paneline sıçrayan kıvılcım sonucu çıktığı aktarılan açıklamada, itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile yangının kontrol altına alındığı aktarıldı. Binanın tüm yönerge kurallarına uygun bir şekilde boşaltıldığı belirtilen açıklamada, üretim ve tedarik sürecinde herhangi bir aksaklık yaşanmayacağı vurgulandı. 
  Yangına ilişkin Simit Sarayı Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Kavukçu ilk açıklamasında, “Çok şükür bir can kaybımız ve yaralımız yoktur. Gerekli tedbirler hızlıca alınarak tehlikenin önüne geçilmiştir’’ dedi. 
  Simit Sarayı Fabrika Genel Müdürü Caner Bayıralan ise “Elektrik panosunda mayalandırma paneline sıçrayan kıvılcım sonucu yangın meydana gelmiştir. Hızlıca itfaiye ekipleri olay yerine ulaşmış olup yangını kontrol altına almıştır. Bina tüm yönerge kurallarına uygun bir şekilde boşaltılmıştır. Üretim ve tedarik sürecinde herhangi bir aksaklık yaşanmayacaktır. Hepimize geçmiş olsun'' dedi.  
  Öte yandan, açıklamada bölgede gerekli ölçümlerin yapıldığı ve çevre ile insan sağlığına zarar verecek herhangi bir maddeye rastlanmadığı da vurgulandı. 
                         


GÜNDEM
1

TSK'dan terör örgütlerine sert darbe! 23 terörist etkisiz hale getirildi

2

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplantısında neler masaya yatırılacak?

3

TL Eylül 2021'den bu yana en değerli seviyesine çıktı

4

31 Mart seçimlerinin kesin sonuçları belli oldu

5

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Türkiye, Gazze sınavını en başarılı veren ülkelerden biri"

ASAYİŞ