Sıcaklıklar düşüyor, yağış geliyor

Hava sıcaklığının, yarından itibaren başlayarak kademeli düşmesi, hafta sonu yağışlarla tüm yurtta hissedilir derecede azalması bekleniyor.

GÜNDEM 12.10.2022 21:22:00 0
Sıcaklıklar düşüyor, yağış geliyor

Türkiye yeni bir yağışlı ve serin havanın etkisi altına giriyor. Hafta sonuna kadar tüm yurtta yağış beklenirken sıcaklıklar hissedilir derecede düşecek.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre yarın Marmara'nın güneydoğusu, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu'nun kuzeyi, İç Anadolu'nun doğusu ile Adana, Osmaniye, Hatay çevrelerinde yağış bekleniyor. Yağışlar Doğu Anadolu Osmaniye, Adana ve Hatay çevrelerinde gök gürültülü sağanak şeklinde olacak.

Cuma günü Marmara, Ege ve Akdeniz'in tamamı ile Doğu Karadeniz ile Doğu Anadolu'nun doğusunda yağış bekleniyor. Kalan kesimlerde havanın parçalı ve çok bulutlu olması öngörülüyor.

 

Hafta sonu Doğu Anadolu'nun güneyi ile Güneydoğu Anadolu'nun doğusu dışında kalan kesimlerin tamamında yağış görülecek. Yağışlar İç Anadolu'nun güneyi, Kıyı Ege ile Akdeniz Bölgesinde gök gürültülü sağanak şeklinde olacak.


GÜNDEM
1

Başkan Erdoğan, Özgür Özel ile görüşecek! Tarih belli oldu

2

TFF, şike iddiaları için inceleme başlattı!

3

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İBB'ye tepki: "İhmalin bedeli ağır oldu"

4

İçişleri Bakanı: DEAŞ'lı terörist Beykoz'da yakalandı

5

MİT Hakurk'ta 15 teröristi etkisiz hale getirdi

SİYASET