Sıcak hava uyarısı! Bursalılar dikkat!

Bursa’da yeni haftada da termometrelerin yükselişi devam ederken sıcaklık bugün 34 dereceye kadar ulaşacak. İşte 5 günlük rapor…

GÜNDEM 30.05.2022 09:31:00 0
Sıcak hava uyarısı! Bursalılar dikkat!

Haftanın ilk gününe sabah saatlerinde 17 derecelik bir sıcaklıkla başlayan Bursa’da termometreler öğleye kadar az bulutlu ve güneşli gökyüzüyle birlikte 30 derecelere yükseliyor.

Öğle saatlerinde 31-34 dereceleri gören termometreler öğleden sonra da 30 derecenin altına düşmüyor.

Akşam saatlerinden itibaren 25 derecelere kadar düşen termometreler gece yarısı en düşük 24 dereceyi gösteriyor.

HAFTA BOYU SICAK HAVA ETKİLİ OLACAK

Meteorolojinin 5 günlük hava tahmin raporlarına göre yeni haftada da termometreler 30 derecenin üzerindeki seyrini sürdürecek.

Yarın için (SALI) yapılan tahminlere göre, sabah saatlerinde en düşük 17 derece olarak ölçülürken gün içerisinde parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzü ile birlikte sıcaklık 31 derecelere kadar tırmanacak.

ÇARŞAMBA günü ise hava sıcaklığı sabah saatlerinde en düşük sıcaklık 16 derece olurken, gün içerisinde parçalı bulutlu ve bol güneşli gökyüzüyle birlikte 31 derecelere kadar yükseliyor.

PERŞEMBE günü için meteorolojiden yapılan açıklamaya göre termometreler sabah saatlerinde en düşük 14 dereceyi gösterirken gün içerisinde hava sıcaklığı parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzü ile birlikte 32 derece seviyelerinde olacak.

CUMA günü için yapılan tahminlerde şehir genelinde termometreler gün içerisinde en yüksek 34 dereceyi ölçerken şehir genelinde parçalı bulutlu ve güneşli bir gökyüzü etkili olacak.


GÜNDEM
1

Emeklilerin promosyon ödemeleri bugün başlıyor

2

Türkiye pazar günü sandığa gidecek

3

Küresel piyasalar pozitif seyrediyor

4

BIST 100 güne yükselişle başladı

5

Gazze'de ölü sayısı 32 bin 490'a çıktı

EKONOMİ