Servet Yardımcı ve Erdal Alkış TFF başkanlığı için aday oldu

Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) eski başkanlarından UEFA İcra Kurulu Üyesi Servet Yardımcı ve iş insanı Erdal Alkış, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığı için aday olduklarını duyurdu.

SPOR 17.04.2024 16:36:00 0
Servet Yardımcı ve Erdal Alkış TFF başkanlığı için aday oldu

Erdal Alkış, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, adaylık sürecine ilişkin şu ifadeleri kullandı: “Arkadaşlarımızla ve danıştığımız büyüklerimizle yaptığımız görüşmelerden sonra ortaya çıkan gelişmeler doğrultusunda TFF Başkanlık Seçimlerinde Aday Olmaya karar verdik. Hayırlı olmasını diliyorum. En kısa zaman içerisinde Basın Toplantısı ile hem YK lunu hem kurullarda görev alacak arkadaşlarımızı hem de projelerimizi kamuoyuyla paylaşacağız. Saygılarımla”

TFF'nin eski başkanlarından UEFA İcra Kurulu Üyesi Servet Yardımcı da adaylık sürecini resmen duyurdu. Yardımcı, Anadolu Ajansı'na yaptığı açıklamada, "Türk futbolunun içinde bulunduğu türbülanstan çıkması için TFF Başkanlığı'na adayım." şeklinde konuştu. Türk futbolunun içinde bulunduğu yönetimsel krize dikkat çeken Yardımcı, Türk futbolunu uluslararası alanda daha etkin bir konuma getirmeyi hedeflediklerini vurguladı.


GÜNDEM
1

Hakurk'ta hava harekatı: 5 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi!

2

Türk-İş Sendikası: Açlık ve yoksulluk sınırı nisan ayında yükseldi

3

Kredi kartı kısıtlamaları geliyor! TCMB'den flaş adımlar

4

Bozdoğan-33 operasyonu: 1 Mayıs'ı provoke etmeye hazırlanan 58 kişi yakalandı!

5

Araç satışında "sazan sarmalı" yöntemi ile dolandırıcılık uyarısı

ASAYİŞ