Selçuk Bayraktar duyurdu: Baykar’dan afetzedelere 1000 konut

Baykar Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla konut seferberliği başlattıklarını belirterek afetzedeler için AFAD ile koordineli olarak 1000 konut bağışlayacaklarını açıkladı.

GÜNDEM 12.02.2023 20:00:00 0
Selçuk Bayraktar duyurdu: Baykar’dan afetzedelere 1000 konut

Baykar Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla konut seferberliği başlattıklarını belirterek afetzedeler için AFAD ile koordineli olarak 1000 konut bağışlayacaklarını açıkladı. Bayraktar, “Tüm milletimizi afetzedelere konut seferberliğine davet ediyorum. Yaralarımızı tek yürek hep birlikte saracağız” ifadelerini kullandı. Diğer yandan Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat, deprem bölgesinde şirket olarak bir yıl içinde bin konut yapacaklarını bildirmişti.
 

"TÜM MİLLETİMİZ DEVLET İLE SIRT SIRTA SEFERBER OLDU"

Baykar Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar Twitter hesabından paylaşımda bulunarak konut seferberliği başlattıklarını duyurdu.

Felaketin yaralarını sarmak için milletin devlet ile sırt sırta seferber olduğunu belirten Selçuk Bayraktar, "En büyük gayreti de enkaz başında soğukta canla başla mücadele eden isimsiz kahramanlar gösteriyor. Bu milletin bir evladı olarak Allah hepsinden razı olsun. Bu dileklerimi iletiyorum. Bu noktadan sonra en önemli ihtiyaçların başında depremde evlerini kaybetmiş insanlarımız için yeni yaşam alanların inşa edilmesi geliyor" dedi.

BAYKAR'DAN AFETZEDELER 1000 KONUT!

Selçuk Bayraktar videolu paylaşımda sözlerine şöyle devam etti:

Bu süreçte acil olarak geçici yaşam alanı olması maksadıyla AFAD ile koordine olup 2 bin kardeşimize barınma imkanı vermek BAYKAR konteyner kenti hayata geçiriyoruz. Bunun yanında çok daha önemli gördüğümüz mağdur kardeşlerimizin barınma ihtiyacını kalıcı bir şekilde karşılamak için BAYKAR olarak 1000 konut bağışlıyoruz.

"YARALARIMIZI HEP BİRLİKTE SARACAĞIZ"

İnanıyorum ki tüm milletimiz bu ihtiyacı gidermek için elinden gelen ne varsa imkanı nispetinde desteğini esirgemeyecektir. Tüm milletimizi ve imkanı olan tüm kurumlarımızı afetzedelere adeta yaşam umudu olacak konut seferberliğine davet ediyorum. Yaralarımızı tek yürek hep birlikte saracağız.


GÜNDEM
1

Bakan Işıkhan'dan asgari ücrete ilişkin yorum

2

Meral Akşener İYİ Parti kurultayında veda konuşması yaptı

3

Fırat Kalkanı bölgesinde 3 PKK/YPG'li terörist etkisiz hale getirildi

4

Sibergöz-35 operasyonu ile 48 dolandırıcı yakalandı: 500 milyonluk vurgun önlendi

5

İYİ Parti kurultayında kritik gün: Meral Akşener veda edecek

EKONOMİ