Şehit Üsteğmen Abdullah Köse evinin karşısına defnedildi

Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde şehit düşen Piyade Üsteğmen Abdullah Köse’nin cenazesi, Ankara’da yaşadığı evinin karşısındaki Bağlum mezarlığına defnedildi.

ASAYİŞ 21.11.2023 16:45:00 0
Şehit Üsteğmen Abdullah Köse evinin karşısına defnedildi

Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde teröristlerle yaşanan temas sonucu şehit düşen Piyade Üsteğmen Abdullah Köse’nin cenazesi Ankara Ahmet Hamdi Akseki Cami’de kılındı. Cenaze namazının ardından şehidin naaşı, Keçiören’de yaşadığı evin önüne getirildi.


Son kez helallik alındıktan sonra şehidin cenazesi Bağlum mezarlığına defnedildi. 32 yaşındaki şehidin evli ve bir kız çocuğu sahibi olduğu öğrenildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün gerçekleştirilen Kabine Toplantısı’nın ardından millete seslenirken Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde, bölücü terör örgütü mensuplarıyla temas sonucu şehit olan Piyade Üsteğmen Abdullah Köse’nin ailesine taziye dileğinde bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasında şunları kaydetti:

“Vatanın bekası, devletin bütünlüğü ve milletin birliği uğruna can veren aziz şehitlere rahmet diliyor, kahraman gazilere de şükranlarımı sunuyorum. Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde şehit olan Piyade Üsteğmen Abdullah Köse’nin yakınlarına başsağlığı diliyorum. Teröristlere nefes aldırmayan orduyu, emniyet birimlerini, istihbarat teşkilatını ve güvenlik koruculularını tebrik ediyorum.”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, şehit Piyade Üsteğmen Abdullah Köse’nin ailesine, mesaj göndermek suretiyle taziye dileklerini de iletti.


GÜNDEM
1

Adalet Bakanı Tunç'tan İsrailli bakana tepki

2

Gazze'de can kaybı 34 bin 388'e çıktı

3

Cumhurbaşkanı Erdoğan Üsküdar’da akaryakıt istasyonuna uğradı

4

Bakan Işıkhan'dan asgari ücrete ilişkin yorum

5

Meral Akşener İYİ Parti kurultayında veda konuşması yaptı

GÜNDEM