Sarıyer'de taksi şoförü gasp edildikten sonra bıçaklanarak öldürüldü

Sarıyer'de taksi şoförü Yaşar Yanıkyürek, gaspçılar tarafından bıçaklanarak öldürüldü. Saldırganlar, yanındaki taksiyi de gasbederek olay yerinden kaçtı.

ASAYİŞ 18.04.2024 10:32:00 0
Sarıyer

İstanbul'un Sarıyer ilçesinde, Tarabya Mahallesi, Pamuk Sokak üzerinde meydana gelen trajik olayda, İran uyruklu bir saldırgan tarafından 5 yerinden bıçaklanarak öldürülen taksici Yaşar Yanıkyürek için meslektaşları bir araya geldi. Olayın ardından saldırganın kısa sürede yakalanmasıyla birlikte, taksiciler güvenlik endişelerini dile getirerek yetkililerden önlem alınmasını talep etti.

Sarıyer'de yaşanan olayın detaylarına göre, 16.30 sıralarında gerçekleşen saldırıda, taksici Yaşar Yanıkyürek, aracına İranlı bir saldırgan tarafından binmesi üzerine gasp edilerek yol kenarına atıldı. Polis ekipleri tarafından kısa sürede yakalanan saldırganın, olayda kullandığı kesici aletle birlikte ele geçirildiği belirtildi.

Taksici meslektaşları, Sarıyer'deki cinayeti protesto etmek ve güvenlik endişelerine dikkat çekmek amacıyla Zincirlikuyu Mezarlığı'na akın etti. İstanbul'un çeşitli noktalarından bir araya gelen yüzlerce taksici, Yaşar Yanıkyürek'in cenazesini gasilhaneye getirdi. Burada yapılan basın açıklamasında, taksicilerin can ve mal güvenliği için acil önlemler alınması çağrısı yapıldı.


GÜNDEM
1

İçişleri Bakanı Yerlikaya: "Bozdoğan-34" operasyonunda 41 DEAŞ şüphelisi yakalandı

2

Korhan Berzeg davasında son gelişme! Arama çalışmaları tamamlandı

3

Hakurk'ta hava harekatı: 5 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi!

4

Türk-İş Sendikası: Açlık ve yoksulluk sınırı nisan ayında yükseldi

5

Kredi kartı kısıtlamaları geliyor! TCMB'den flaş adımlar

ASAYİŞ