Sarıyer’de kıskançlık krizine giren öfkeli koca, eşini dövdü

Tartıştığı eşini sokak ortasında tekme tokat döven koca, arkasına bile bakmadan kaçtı. Kadın, hastaneye kaldırılırken polis ekipleri tarafından yakalanan koca, adli makamlarca serbest bırakıldı.

GÜNDEM 5.01.2022 10:45:00 0
Sarıyer’de kıskançlık krizine giren öfkeli koca, eşini dövdü

İstanbul’un Sarıyer ilçesi Ayazağa semtinde, sokakta yürüyen Aynur T. (34) ve eşi Ümit T. (36) kıskançlık yüzünden tartıştı.

Tartışmanın ardından taksiye binmek isteyen Ümit T., yanına gelen eşine saldırdı.

YUMRUKLA MERDİVENLERDEN DÜŞÜRDÜ

Öfkeli koca, eşinin üzerine yürüyerek yumruklamaya başladı.Kocasının attığı yumruk darbeleri sonrasında Aynur T., bir iş yerinin önündeki merdivenlerden boşluğa düştü.

ŞİDDET KAMERADA

Genç kadın kafasından yaralanırken, öfkeli koca ise vatandaşların tepkisi üzerine olay yerinden koşarak kaçtı.Çevrede bulunanların yardımıyla dükkanın önünden kaldırılan kadına ilk müdahale esnaflar tarafından yapıldı.Yaşanan darp anları ise güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

KADIN, DAYAKÇI KOCADAN ŞİKAYETÇİ OLMADI

İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, başından yaralanan Aynur T.’yi yaptıkları ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırarak tedavi altına aldı.Hastanede tedavisi tamamlanan kadın, ardından taburcu edildi.Ancak kadın, kendisini darbeden kocasından şikayetçi olmadı.

ADLİ MAKAMLARCA SERBEST BIRAKILDI

Dayağın ardından vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, çalışma başlattı.Çalışmalar kapsamında çevredeki güvenlik kamera görüntülerini incelemeye alan polis, şahsın önce eşkalini ardından kimliğini tespit etti.Ümit T., kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı.Emniyette işlemleri tamamlanan şahıs, sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece serbest bırakıldı.

“KADIN YARI BAYGIN BİR ŞEKİLDE YATIYORDU”

Olayla ilgili konuşan bir vatandaş, “Ben burada kalabalığı gördüm ambulans gelmişti. Baktım bayan yerde yatıyor, birkaç kişi müdahale ediyor. Polis de gelmişti, olayı araştırıyordu. Kimse doğru düzgün bir şey görmemiş sadece dükkanın sahibi, bir vatandaşın kadına vurup kaçtığını görmüş.” dedi.

“ÇİRKİN BİR DURUM, OLMAMASI GEREKİYOR”

Bir başka vatandaş ise “Dükkanım ile olay yeri arasında yaklaşık 100 metre falan var. Gittiğimde ambulans oradaydı, sedyeye koyup ambulansa almışlardı. Bir süre sonra ekip otosu geldi, polisler araştırmaya başladı. Galiba kadıncağızın kimliği yoktu o sırada. Kadının üzerinde kocasının kredi kartı vardı. Biz olayı izledikten sonra üzüldük. Çirkin bir durum, olmaması gerekiyor. İnşallah kadıncağızda hiçbir sorun yoktur ve sağlık durumu iyidir.” ifadelerini kullandı.

 


GÜNDEM
1

Emeklilerin promosyon ödemeleri bugün başlıyor

2

Türkiye pazar günü sandığa gidecek

3

Küresel piyasalar pozitif seyrediyor

4

BIST 100 güne yükselişle başladı

5

Gazze'de ölü sayısı 32 bin 490'a çıktı

EKONOMİ