Sapık doktorun vukuatları bitmiyor! Hastalarının çıplak fotoğraflarını çekip...

Sapık doktorun yeni vukuatları ortaya çıktı! Birçok kadınla videosu çıkan beyin cerrahı K.M'nin bilgisayarında ve telefonunda hastaların sedye üzerinde çıplak halde çekilmiş fotoğrafları da bulundu.

GÜNDEM 21.01.2022 09:22:00 0
Sapık doktorun vukuatları bitmiyor! Hastalarının çıplak fotoğraflarını çekip...

Sapık doktorun yeni vukuatları ortaya çıktı! Mesajlaşma programı Telegram üzerinden kurduğu gruplarda çocukların cinsel istismara uğradığı görüntüleri paylaşan ve bunların ticaretini yapan 43 şüpheliyle birlikte gözaltına alınan fakat daha sonra serbest bırakılan beyin cerrahının yeni skandalları ortaya çıktı. Doktorun, eşi ve başka kadınlarla birlikte olduğu görüntüleri sakladığı iddia edildi.

Çocukların istismara uğradığı videoları para karşılığında satan iğrenç şebeke çökertildi. O çeteyle birlikte gözaltına alınan fakat daha sonra mahkemece serbest bırakılan beyin cerrahı K.M'nın eşi ve başka kadınlarla yaşadığı cinsel birliktelikleri bilgisayarında tuttuğu, görüntüleri kaydettiği ortaya çıktı.

HASTALARIN ÇIPLAK FOTOĞRAFLARINI ÇEKİP...

Birçok kadınla videosu çıkan beyin cerrahı K.M'nin bilgisayarında ve telefonunda hastaların sedye üzerinde çıplak halde çekilmiş fotoğrafları da bulundu. Milliyet'in haberine göre söz konusu doktor görev yaptığı şehirden İstanbul'a getirildi ve suçlamaları kabul etti.

EŞİ VE İŞ ARKADAŞI ŞİKAYETÇİ OLMADI

Sapık doktorun sorgusu sona erdi. Videolarda yer alan K.M'nin eşi ve iş arkadaşı beyin cerrahından şikayetçi olmadı. Doktor K.M adli kontrol şartıyla serbest kaldı.


GÜNDEM
1

MİT'ten yeni operasyon: Fehmi Oral Meşe yakalandı!

2

Sarıyer'de taksi şoförü gasp edildikten sonra bıçaklanarak öldürüldü

3

Servet Yardımcı ve Erdal Alkış TFF başkanlığı için aday oldu

4

İstanbul'da DEAŞ operasyonunda 11 şüpheli gözaltına alındı

5

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, randevu yönetiminde yeni tedbirler açıkladı

ASAYİŞ