Sanatçı Mustafa Yıldızdoğan sosyal medyayı salladı!

14 Mayıs seçimleri öncesi CHP’lilerin seçim sonuçlarına ilişkin yalan ve çarpıtmalarının yer aldığı “Aramızda Kalmadı Şimdi Vizyonda” videosu sosyal medyada trend topic oldu.

GÜNDEM 25.05.2023 18:05:00 0
Sanatçı Mustafa Yıldızdoğan sosyal medyayı salladı!

CHP’nin seçim tahminlerinin komik bir dille anlatıldığı videoda, yılın en kötü filmi, başrol oyuncusu, erkek ve kadın oyuncusu ile yardımcı oyuncusu başlıklarıyla çarpıtma tahminlere yer verildi. Kemal Kılıçdaroğlu’nun seçim tahminlerine ilişkin  “Ben hesap uzmanıyım, gerçekten ben hesap uzmanıyım en az yüzde 60. 50 artı 1 değil. Ben yüzde 60 diyorum belki yüzde 70 çıkar” ifadeleriyle başlayan videoda, Kılıçdaroğlu’nun bu yorumu “Yılın en kötü filmi” olarak gösterildi.

Videoda “Yılın En Kötü Kadın Oyuncusu” olarak Canan Kaftancıoğlu’nun “Cumhurbaşkanı adayımız yüzde 50’yi zorluyor” ifadelerine yer verildi.

Ekrem İmamoğlu ile Mansur Yavaş’ın “Bu arada aramızda kalsın Başkanım kazanıyoruz” diyaloglarının yer aldığı videoda,  İmamoğlu’nun  “Aramızda kalsın anladınız siz ne demek istediğimizi. Bizi izlemeye devam edin sevgili vatandaşlarımız.” “Yalan söylemeyi bilmiyoruz ne ben biliyorum, ne Genel Başkanım biliyor” sözleri hatırlatıldı.

“13. Cumhurbaşkanı adayımız sayın Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı olarak ilan edilecektir.”diyen İmamoğlu’nun sözleri “Yılın en kötü erkek oyuncusu”,  Mansur Yavaş’ın “Hiç kimseyi kandıracak, yalan söyleyecek pozisyonumuz yok. Sayın Cumhurbaşkanımız Kemal Kılıçdaroğlu öndedir” ifadeleri ise “Yılın en kötü yardımcı oyuncusu” olarak gösteriliyor.


GÜNDEM
1

1 MAYIS'TA TOPLU ULAŞIM ÜCRETSİZ!

2

Başkan Erdoğan, Özgür Özel ile görüşecek! Tarih belli oldu

3

TFF, şike iddiaları için inceleme başlattı!

4

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İBB'ye tepki: "İhmalin bedeli ağır oldu"

5

İçişleri Bakanı: DEAŞ'lı terörist Beykoz'da yakalandı