Saf zeytinyağının inanılmaz etkisi!

Uzmanlar saf zeytinyağının vücuda inanılmaz etkileri olduğunu kanıtlayan araştırma sonuçlarını açıkladı. İşte zeytinyağının vücudumuza saymakla bitmeyen faydaları..

SAĞLIK 22.06.2022 16:04:00 0
Saf zeytinyağının inanılmaz etkisi!

Adeta bir şifa deposu olan saf zeytinyağının vücuda inanılmaz etkileri olduğu ortaya çıktı.

Bilim adamları yaptıkları açıklamada saf zeytinyağının düzenli tüketilmesi halinde vücuttaki kanser hücrelerini sıfırladığına dair araştırma sonuçları ortaya koydu.

Dünyada son yıllarda büyük pandemilere yol açan birçok virüs türü ortaya çıktı.Bilim insanları bu virüslere karşı korunmanın en iyi yolunun doğal besinler tüketmek olduğuna vurgu yapıyor.

Yapılan açıklamalarda zeytinyağının içerisinde bulunan Omega 3 ve E vitaminleri vücuttaki hücreleri yenileme özelliiğine sahip.Bundan dolayı bilim insanları zeytinyağının günlük tüketilmesini öneriyor.

Uzmanlar zeytinyağının çocukluktan itibaren düzenli kullanılması halinde 4 büyük kanser türüne yakalanma riskinin sıfıra indiğini belirtiyor.Hergün düzenli olarak bir yemek kaşığı saf zeytinyağı tüketerek akciğer,kolon,meme ve mide kanseri riskini ortadan kaldırabilirsiniz.

Ayrıca zeytinyağı sinir hücrelerimizi yenileyerek beyne gönderilen sinyallerin daha güçlü olmasını sağlıyor ve unutkanlık riskinide en aza indirebiliyor.

Doğadaki gizli ilaç olarak adlandırılan zeytinyağını imkan oldukça düzenli tüketerek sağlıklı bir yaşam sürdürebilirsiniz..


GÜNDEM
1

İçişleri Bakanlığı tasarruf tedbirleri kapsamında koruma araç ve polis sayılarını azalttı

2

Akaryakıtta müjde! Benzine 1,80 TL, motorine 1,20 TL indirim bekleniyor!

3

Kamu kurumlarında servisler kaldırılıyor, toplu taşıma kartı geliyor!

4

Suriye'nin kuzeyinde PKK/YPG'li teröristlere operasyon

5

Erzincan İliç'te heyelan faciası: 2 işçinin daha cansız bedenine ulaşıldı

GÜNDEM